Το "Live At Wembley Stadium" των Queen για 48 ώρες στο Youtube

05/09/2011 @ 11:48
Σαν σήμερα (5 Σεπτεμβρίου) ο σπουδαίος Freddie Mercury θα γιόρταζε τα 65α γενέθλιά του. Για να τονίσουν το γεγονός, οι Queen θα αναμεταδίδουν στο Youtube, για δύο ημέρες, την ιστορική συναυλία του 1986, "Live At Wembley Stadium".

Αυτή είναι η πρώτη φορά που οι Queen θα επιτρέψουν τη διαδικτυακή μετάδοση της συγκεκριμένης συναυλίας, η οποία αποτυπώνει τις δύο μοναδικές εμφανίσεις του συγκροτήματος στο στάδιο Wembley του Λονδίνου, τις οποίες παρακολούθησαν 150.000 εντυπωσιασμένοι θαυμαστές τους. Ανάμεσα στα τραγούδια που θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μέσω του Youtube οι fan των Queen είναι τα κλασικά πλέον "We Will Rock You", "We Are The Champions" και "Bohemian Rhapsody".

Το "Queen Live At Wembley Stadium" αποτυπώνει το μουσικό εύρος, την ποικιλία στους ήχους και κυρίως το μοναδικό show που προσέφερε στις ζωντανές εμφανίσεις του το ιστορικό συγκρότημα. «Οι συναυλίες στο Wembley ήταν για εμάς η κορυφή», τονίζει ο Brian May. «Ήμασταν όλοι σε υψηλή φόρμα και ο Freddie είχε αναπτύξει έναν εντυπωσιακό τρόπο να επικοινωνεί με τα μεγάλα ακροατήρια. Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να είμαστε πάλι πίσω στο Λονδίνο και να παίζουμε σε δύο sold out βραδιές. Κανείς δε μπορούσε να φανταστεί πως αυτή θα ήταν σχεδόν η τελευταία φορά που θα παίζαμε μαζί».

Το stream, που μπορείτε να παρακολουθήσετε από το Youtube αλλά και παρακάτω, περιλαμβάνει τα εξής τραγούδια:

01. One Vision
02. Tie Your Mother Down
03. In the Lap of the Gods
04. Seven Seas of Rhye
05. A Kind of Magic
06. Another One Bites the Dust
07. Who Wants To Live Forever
08. I Want to Break Free
09. Impromptu
10. Brighton Rock
11. Now I'm Here
12. Love of My Life
13. Is This the World We Created
14. Bohemian Rhapsody
15. Hammer To Fall
16. Crazy Little Thing Called Love
17. Radio Ga Ga
18. We Will Rock You
19. Friends Will Be Friends
20. We Are the Champions
21. God Save the Queen



Τέλος, μπορείτε να επισκεφθείτε σήμερα την κεντρική σελίδα του Google, για να απολαύσετε ένα video αφιερωμένο στον σπουδαίο Freddie Mercury, και φυσικά να ανατρέξετε στo μεγάλo αφιέρωμα του Rocking.gr -χωρισμένο σε τρία μέρη- γύρω από τους Queen: Αφιέρωμα στους Queen και τον Freddie Mercury: Πρώτο μέρος - Δεύτερο μέρος - Τρίτο μέρος.
  • SHARE
  • TWEET