Οι Radiohead ...χαμένοι στη μετάφραση!

Ο κιθαρίστας Jonny Greenwood αποκαλύπτει σε Ρωσικό ραδιόφωνο πως «έχουν ηχογραφηθεί πολλά» για τον ένατο δίσκο της μπάντας

16/10/2015 @ 11:30
Ο κιθαρίστας των Radiohead, Jonny Greenwood, αποκάλυψε τις «ελπίδες» της μπάντας να περιοδεύσει με τον νέο δίσκο στις αποσκευές της του χρόνου. Αλλά, τα γλωσσικά εμπόδια έφεραν την μπαντα προ τετελεσμένου (δίσκου)...

Ο Greenwood πρόσφατα έδωσε μία συνέντευξη σε Ρωσικό ραδιοφωνικό σταθμό, όπου και είπε αρκετά για το επικείμενο ένατο άλμπουμ των Radiohead. Λόγω όμως μεταφραστικών αδυναμιών, τα σχόλιά του μεταφέρθηκαν ως «ο καινούριος δίσκος τελείωσε και η μπάντα σίγουρα θα περιοδεύει το 2016» και οι φαν άρχισαν να επιχαίρουν εις μάτην.

Ο Greenwood έσπευσε να διευκρινίσει μέσω twitter:

«Πολλά έχουν ήδη ηχογραφηθεί για τον νέο δίσκο και θα τα ξαναδούμε όλοι μαζί για να αποφασίσουμε αν όντως αξίζει κάτι απ’αυτά. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ να βγούμε στον δρόμο του χρόνου».

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει προκύψει μέχρι τώρα και καμία σημαντική πληροφορία για τον πολυαναμενόμενο διάδοχο του "The King of Limbs" του 2011, πέραν της ύπαρξής του, φυσικά.

Δείτε παρακάτω τα «διευκρινιστικά» tweets του Greenwood.

  • SHARE
  • TWEET