Καλοκαιρινές συναυλίες από την Encore Greek Booking

07/07/2005 @ 05:21
Θεσσαλονίκη, Θέατρο Γης, Ιούλιος 2005. Τρεις μεγάλες συναυλίες που θα σημαδέψουν το καλοκαίρι μας! Τρίτη 12 Ιουλίου: White Stripes, Κυριακή 17 Ιουλίου: Deep Purple, Τετάρτη 20 Ιουλίου: Scorpions.
White Stripes: Οι White Stripes είναι ένα από τα πιο καυτά ονόματα του σύγχρονου ροκ. Με ένα νέο άλμπουμ, "Get Behind Me Satan", που έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές από όλα τα μουσικά έντυπα του κόσμου, μια τεράστια ραδιοφωνική επιτυχία στη μορφή του "Blue Orchid", και φρέσκοι από τη θριαμβευτική headline εμφάνιση στο περίφημο φεστιβάλ του Glastonbury, οι White Stripes έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για μια μινιμαλιστική αλλά φαντασμαγορική συναυλία. Μη χάσετε μια σπάνια ευκαιρία να δείτε ένα συγκρότημα τη στιγμή ακριβώς που «συμβαίνει» παγκοσμίως! Τα εισιτήρια προπωλούνται, και μάλιστα με γοργούς ρυθμούς, έναντι 38 ευρώ (στο ταμείο η τιμή θα είναι 45).

Deep Purple: Τα πολλά λόγια είναι περιττά για τους Deep Purple. Το κλασικό αγγλικό ροκ συγκρότημα, που είναι υπεύθυνο για τη γέννηση του χαρντ ροκ πριν 35 χρόνια, επιστρέφει στο Θέατρο Γης για μια συναυλία γεμάτη με τις ιστορικές επιτυχίες τους. Οι Ian Gillan, Roger Glover, Steve Morse, Ian Paice και Don Airey βρίσκονται σε δαιμονιώδη φόρμα, όπως αποδεικνύει η τρέχουσα περιοδεία τους στις ΗΠΑ, και η πρόσφατη εμφάνισή τους στο Live 8. Έχοντας σχεδόν ολοκληρώσει τις ηχογραφήσεις για το νέο τους άλμπουμ, "Rapture Of The Deep", αν είμαστε τυχεροί θα ακούσουμε στιγμές από το δίσκο αυτό ζωντανά!

Εισιτήρια: 38 Ευρώ προπώληση, 45 στο ταμείο.

Scorpions: Ένα από τα πιο αγαπημένα ροκ συγκροτήματα στη χώρα μας εδώ και 30 σχεδόν χρόνια, οι βετεράνοι Scorpions έρχονται ξανά, για να επισφραγίσουν τη σχέση πάθους που έχουν με το ελληνικό κοινό. Απ' ότι μαθαίνουμε, η συναυλία τους θα αποτελέσει ένα "greatest hits" της μακράς σταδιοδρομίας τους, με τις μπαλάντες που αγάπησαν και τραγούδησαν όλοι, και τους ροκ ύμνους που ξεσηκώνουν τον κόσμο σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης. They are gonna rock us like a hurricane!

Εισιτήρια: 27 Ευρώ προπώληση, 35 στο ταμείο.

Προπώληση εισιτηρίων: στο www.encore.gr : με ένα "κλικ" στο ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ, με ένα "κλικ" στο: www.i-ticket.gr , με ένα τηλεφώνημα στην ACS 801 11 15 16 17 για κατ' οίκον παράδοση και στα TICKET HOUSE, ΠΑΤΣΗΣ, ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΔΙΣΚΟΠΩΛΕΙΑ, ACS (ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟΥ 13 ΚΕΝΤΡΟ ), ACS ΣΙΝΔΟΥ.

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET