Το ακριβές πρόγραμμα και οι σκηνές του Heavy By The Sea festival

Deftones, Ghost, Behemoth, Nightstalker, Planet Of Zeus, Tardive Dyskinesia και Revenge Of The Giant Face η πλήρης σύνθεση του φεστιβάλ

05/06/2014 @ 17:23
Καθώς η ημερομηνία διεξαγωγής του φετινού Heavy By The Sea festival πλησιάζει, ανακοινώθηκαν πριν από λίγο μέσω της σελίδας της Detox Events στο facebook οι ώρες εμφάνισης των συγκροτημάτων που θα συμμετάσχουν.

Τον χορό θα ανοίξει στις πέντε το απόγευμα το math / hardcore σχήμα των Revenge Of The Giant Face από την Aθήνα στην Κόκκινη Σκηνή, για να ακολουθήσουν στην Κεντρική Σκηνή οι Tardive Dyskinesia και οι Planet Of Zeus.

Τελευταίοι από τα εγχώρια σχήματα θα εμφανιστούν οι Nightstalker στην Κόκκινη Σκηνή, με το ενδιαφέρον να μεταφέρεται κατόπιν στην Κεντρική Σκηνή για τους Behemoth, τους Ghost και τους headliners Deftones, οι οποίοι προβλέπεται να αποχαιρετήσουν τον κοινό ένα τέταρτο πριν από τη μία.

Οι Revenge Of The Giant Face κέρδισαν την συμμετοχή τους στο Heavy By The Sea festival μέσω του διαγωνισμού Red Bull Bedroom Jam, ενώ δια της ιδίας οδού στο Ejekt Festival θα συμμετάσχουν οι Brightside και οι Inconsistencies.

Οι ώρες εμφάνισης των επτά συγκροτημάτων έχουν αναλυτικά ως εξής:

17:00 - 17:15 - Revenge Of The Giant Face (Red Stage)
17:20 - 17:55 - Tardive Dyskinesia (Main Stage)
18:15 - 19:00 - Planet Of Zeus (Main Stage)
19:10 - 20:00 - Nightstalker (Red Stage)
20:10 - 21:10 - Behemoth (Main Stage)
21:30 - 22:30 - Ghost (Main Stage)
23:00 - 00:45 - Deftones (Main Stage)

Στις σελίδες του Rocking.gr μπορείτε να διαβάσετε τις συνεντεύξεις που παραχώρησαν στον Γιάννη Κοτζιά ενόψει του Heavy By The Sea festival, o frontman των Deftones, Chino Moreno, και ένα από τα Nameless Ghouls των Ghost.

Ακόμη, θα βρείτε τη συνέντευξη του Αργύρη των Nightstalker, οι οποίοι γιόρτασαν πρόσφατα τα 25 τους χρόνια με μια επετειακή συναυλία στο Gagarin, και του Μπάμπη των Planet Of Zeus, οι οποίοι κυκλοφόρησαν το τρίτο τους άλμπουμ, "Vigilante", και σάρωσαν μεταξύ άλλων με τις εμφανίσεις τους σε Πάτρα και Αθήνα.

Εισιτήρια:
27 ευρώ (sold out), 30 ευρώ στα www.ticketarena.gr, www.viva.gr, Public, Παπασωτηρίου, SevenSpots

Ταμείο: 35 ευρώ

Πληροφορίες: www.detoxevents.gr, 210-9636845

Deftones
Οι Deftones έρχονται επιτέλους στην Ελλάδα! Μια από τις κορυφαίες μπάντες της τελευταίας 20ετίας και το μεγαλύτερο απωθημένο του ελληνικού συναυλιακού κοινού του «σκληρού» ήχου, οι Deftones έχουν κερδίσει τον σεβασμό των ακροατών ενός ιδιαίτερα μεγάλου φάσματος μουσικής, από την ροκ έως το μέταλ. Έχουν γνωρίσει τεράστια επιτυχία με εκατομμύρια πωλήσεις, έχουν τρεις πλατινένιους δίσκους στις ΗΠΑ και τη Μεγάλη Βρετανία και έχουν κερδίσει ως και βραβεία Grammy. Οι συναυλίες τους είναι τόσο εντυπωσιακές, ώστε να θεωρούνται ένα από τα καλύτεραliveacts του πλανήτη.

Ghost
Ο Papa Emeritus II και οι Nameless Ghouls θα βρεθούν στην Αθήνα στις 23 Ιουνίου για να παρουσιάσουν στο ελληνικό κοινό την μοναδική μουσική εμπειρία που είναι κάθε συναυλία των Ghost. Ραγδαία ανερχόμενοι, οι Ghost έχουν καταφέρει με μόλις δύο δισκους να τραβήξουν την προσοχή του κοινού τόσο στην Ευρώπη όσο και στις ΗΠΑ. Η μυστικοπάθεια γύρω από τις προσωπικότητές τους, καθώς και η προκλητική σκηνογραφία τους σίγουρα συνεισφέρουν στον μύθο τους. Είναι όμως η μουσική τους που τους έχει καθιερώσει και τους έχει ανοίξει τον δρόμο για τα μεγαλύτερα φεστιβάλ του κόσμου και τις περιοδείες με τεράστια συγκροτήματα του χώρου.

Behemoth
Ένα από τα σημαντικότερα συγκροτήματα του ακραίου ήχου, οι Behemoth επιστρέφουν στην Αθήνα για να εμφανιστούν μπροστά στο πολυπληθές κοινό που έχουν στην χώρα μας. O Νέργκαλ και η παρέα του έχουν διαγράψει μια αξιοσημείωτη πορεία στον metal χώρο, με κάθε νέο βήμα τους να αποδεικνύεται πιο πετυχημένο. Το ότι τα δύο πρόσφατα άλμπουμ τους είναι και τα πιο εμπορικά πετυχημένα της καριέρας τους, αποδεικνύει ότι βρίσκονται στην καλύτερη στιγμή τους.

Nighstalker
Τους έχουν χαρακτηρίσει grunge, stoner, rock και πολλά άλλα. Όποια ταμπέλα και να βάλεις στη μουσική τους, σημασία έχει ότι με έξι στιβαρούς δίσκους στο ενεργητικό τους και περιοδείες στο εξωτερικό και ολόκληρη την Ελλάδα, βρίσκονται στο προσκήνιο για πάνω από δύο δεκαετίες και γεμίζουν διαρκώς venues. Όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες.

Planet Of Zeus
Οι Planet Of Zeus είναι η νέα μεγάλη δύναμη της stoner/heavy rock μουσικής της χώρας.Tο υποψιαζόσουν ακούγοντας τον πρώτο δίσκο τους "Eleven The Hard Way". Το καταλάβαινες ακούγοντας τον δεύτερο δίσκο τους, "Macho Libre". Το πήρες οριστικά απόφαση σε ένα από τα ξέφρενα sold-out live τους. Στο Heavy By The Sea θα παίξουν και τραγούδια από τον νέο δίσκο τους.

Tardive Dyskinesia
Κάπου ανάμεσα στο progressive, το post και το metal, ο ήχος των Tardive Dyskinesia σε γραπώνει από το σβέρκο και σε πετάει τριγύρω. Ο τελευταίος δίσκος τους, "Static Apathy In Fast Forward", όχι απλά εντυπωσίασε, αλλά τους ανέβασε επίπεδο. Είναι προφανές ότι είναι πια έτοιμοι για μεγάλα πράγματα.

Σύντομα θα ανακοινωθούν και άλλα ονόματα για το Heavy By The Sea Festival 2014.

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET