Το Up Festival επιστρέφει ανανεωμένο στα Κουφονήσια

Η πέμπτη έκδοση του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 16 έως τις 18 Ιουλίου

26/06/2015 @ 13:11
Έφτασε η ώρα για το 5ο Up Festival, το οποίο φέτος ξεπερνάει το τριήμερο και μαζί με τις παράλληλες εκδηλώσεις παρατείνει και τη διαμονή μας στο νησί!

Οι εορτασμοί ξεκινούν από την Τετάρτη 15 Ιουλίου στο ειδυλλιακό Sorokos bar με ακουστικό live από την Nalyssa Green και after party μέχρι το πρωί, ενώ το grand -UP- finale έχει ορισθεί για την Κυριακή 19 Ιουλίου αρχικά με ένα μοναδικό live από τους αγαπημένους  Xaxakes και ύστερα με τον Κωνσταντίνο Δαγριτζίκο on dexx μέχρι τελικής πτώσεως.

Τις τρεις ημέρες του φεστιβάλ θα βρεθούν στη σκηνή μερικά από τα πιο σημαντικά ονόματα της εγχώριας εναλλακτικής σκηνής μαζί με τα νέα εκείνα σχήματα που άφησαν στο κοινό τις καλύτερες εντυπώσεις. Μετά τις live εμφανίσεις, τη σκυτάλη παίρνουν οι dj και τα after party είναι αυτά που μας οδηγούν μέχρι τις ...μεγάλες πρωινές ώρες!

Μην ξεχνάτε ότι το Καλόφεγγο bar, που φιλοξενεί το φεστιβάλ, από 17 έως 19 Ιουλίου, θα είναι ανοιχτό από νωρίς το πρωί με δυνατό καφέ, μέχρι να έρθει η ώρα του soundcheck και του πρώτου άτυπου πάρτι της ημέρας!

Στον χώρο του φεστιβάλ θα υπάρχουν δύο bar από τα οποία μπορείτε να προμηθευτείτε, μεταξύ άλλων, και το Up Cocktail ενώ φέτος έχει προβλεφθεί υποδομή για hot dog για τις... δύσκολες ώρες.

Μην ξεχάσετε να περάσετε μια βόλτα από το merchandise του φεστιβάλ όπου φέτος θα βρείτε ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία. T-shirt του UP Festival και των συγκροτημάτων, αλλά και βινύλια και CD από όλους τους συμμετέχοντες.

Πρόγραμμα:

Πέμπτη 16 Ιουλίου
Φοίβος Δεληβοριάς
Σtella
The Cave Children
Daphne And The Fuzzz
Melorman

After party by ConZou

Παρασκευή 17 Ιουλίου
Vodka Juniors
Bazooka
My Drunken Haze
Whereswilder
Carte Postale

After party by MatinaSousPeau

Σάββατο 18 Ιουλίου
Παύλος Παυλίδης & B-Movies
Moa Bones
No Clear Mind
Sillyboy

After party by Laternative (En Lefko 87.7)

Πρόσβαση στα Κουφονήσια
Ένα μικρό νησί με συνολική έκταση 6km2 και 366 μόνιμους κατοίκους στη μέση του απέραντου γαλάζιου των Κυκλάδων, γίνεται για 5 ημέρες το επίκεντρο της μουσικής!

Στο νησί δεν υπάρχουν ασφαλτοστρωμένοι δρόμοι, γεγονός που καθιστά περιττό το αυτοκίνητο ή τη μοτοσικλέτα. Επιπλέον, όλες οι διαδρομές καλύπτονται με τα πόδια, με καΐκια προς τις παραλίες και με ποδήλατα που ενοικιάζονται στο νησί.

Η διαδρομή από τον Πειραιά στα Κουφοονήσια διαρκεί από 4 έως 8:30 ώρες ανάλογα με το μέσο που θα επιλέξετε. Εκτός από τον Πειραιά έχει ακτοπλοϊκή σύνδεση με Αμοργό, Ηρακλειά, Νάξο, Πάρο, Σχοινούσα.

Με φέρι μποτ διάρκεια ταξιδιού 8 ώρες.

Αεροδρόμιο: το κοντινότερο στη Νάξο.

Χρήσιμα τηλέφωνα:
Λιμεναρχείο Πειραιά: 210-4226000
Λιμεναρχείο Νάξου: 22850-22300
Τουριστικό Γραφείο Κουφονησίων: 22850-71438
Βενζινάδικο: 22850-71457

Πρόσβαση στον χώρο του φεστιβάλ:
Το Πορί απέχει περίπου 4 χλμ. από την Χώρα και πρόκειται για μια μεγάλη αμμουδιά με εντυπωσιακά τιρκουάζ νερά, από τις καλύτερες παραλίες των Κυκλάδων.

Με το καΐκι από το λιμάνι (10 λεπτά)
Με λεωφορείο καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας (5 λεπτά)
Με ποδήλατο (15 λεπτά)
Με τα πόδια (25 λεπτά)

Περισσότερες πληροφορίες:
www.upfestival.gr
www.facebook.com/stinadeiaparalia

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET