Τι έχουν στα σκαριά ο Dave Grohl και ο Krist Novoselic των Nirvana;

03/08/2012 @ 11:36
Πριν μερικούς μήνες είχε ανακοινωθεί πως τα εναπομείναντα μέλη των Nirvana, ο Dave Grohl και ο Krist Novoselic θα ξαναέγραφαν μουσική μαζί.

Οι λεπτομέρειες δεν έφτασαν ποτέ στη δημοσιότητα, όμως ήταν γνωστό πως η συνεργασία θα είχε να κάνει με το ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει ο Grohl για τα Sound City Studios, εκεί που οι Nirvana ηχογράφησαν το θρυλικό "Nevermind".

Ο Novoselic έχει επικεντρωθεί στις άλλες του ασχολίες, όπως ο ακτιβισμός, η πολιτική και η σκηνοθεσία, όμως με αφορμή το ντοκιμαντέρ συνεργάστηκε για μία ακόμη φορά με τον Dave Grohl. Μιλώντας σε συνέντευξή του, δήλωσε: «Ήταν υπέροχο, δούλεψα πάλι με τον Dave, όμως πρέπει να ρωτήσετε εκείνον για το τι κάναμε γιατί δεν με αφήνει να πω τίποτα σε κανέναν.»

Και συνεχίζει: «Σχετίζεται με το ντοκιμαντέρ του Sound City. Πήγα στην Pasadena να συναντήσω τον Ben (Shepherd) και τον Kim (Thayil), γιατί ήταν στο Los Angeles γυρίζοντας ένα βίντεο (το νέο single των Soundgarden για τους Avengers) για το "Live To Rise". Μετά πήγαμε στο ξενοδοχείο, ήπιαμε μερικές μπύρες και εκείνοι έπαιζαν το νέο τους κομμάτι και εγώ το δικό μας.  Ήταν σαν τον παλιό καλό καιρό, και σκεφτόμασταν "wow, δεν το έχουμε κάνει αυτό εδώ και 20 χρόνια.»

Ο Novoselic έχει κάνει μικρές εμφανίσεις σε κάποια τραγούδια των Foo Fighters, παίζοντας μπάσο και ακορντεόν στο "I Should Have Known" και κάνοντας δεύτερα φωνητικά στο "Walking A Line".
  • SHARE
  • TWEET