Τι φοβάται ο Alice Cooper;

Η μεγαλύτερη φοβία του ανθρώπου που κέρδισε τη φήμη του σοκάροντας το κοινό

11/12/2013 @ 10:45
Και όμως φοβάται! Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Vegas Rocks!, o Alice Cooper ρωτήθηκε ποιος είναι ο μεγαλύτερός του φόβος και η απάντηση που έδωσε ήταν «οι βελόνες»!

«Δεν μπορώ να κάνω εξετάσεις αίματος», δήλωσε ο κατά τα άλλα ατρόμητος πρωτοπόρος του shock rock. «Μπορώ να βάλω το κεφάλι μου στην γκιλοτίνα, μπορώ να τυλίξω γύρω μου ένα σφιγκτήρα βόα έξι μέτρων, αλλά δεν μπορώ τις εξετάσεις αίματος. Δεν έχει να κάνει με τον πόνο, έχει να κάνει με την ιδέα μια βελόνας που εισέρχεται στο χέρι σου. Για εμένα αυτό απλά δεν έχει κανένα νόημα.»

Στην ερώτηση «τι άλλο δεν έχει πια νόημα;», ο Alice Cooper απάντησε «το shock rock». «Νομίζω ότι το shock rock δεν έχει πλέον νόημα, δεν μπορείς να σοκάρεις το κοινό περισσότερο από το CNN! Είναι περισσότερο διασκέδαση, δεν γίνεται πλέον να σοκάρεις πραγματικά το κοινό.»

Ο Cooper ετοιμάζει αυτό το διάστημα έναν δίσκο διασκευών σε κομμάτια «νεκρών, πεθαμένων φίλων», όπως έχει πει ο ίδιος, ενώ στα σχέδιά του είναι να ανεβάσει ένα θεατρικό έργο του στο Broadway.
  • SHARE
  • TWEET