Σχεδόν κανείς δεν απάντησε στην αγγελία της Courtney Love για την θέση του μπασίστα

31/05/2013 @ 11:03
Η Courtney Love πρόκειται δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει τον νέο της δίσκο υπό το όνομα των Hole (εξάλλου ήταν το μοναδικό εναπομείναν ιδρυτικό μέλος), αλλά υπό το όνομά της.

Η τελευταία δουλειά των Hole ήταν το "Nobody's Daughter" του 2010. Ο Eric Erlandson (αρχικός κιθαρίστας της μπάντας) έχει ισχυριστεί σε συνεντεύξεις του ότι η Love έχει υπογράψει συμβόλαιο που της απαγορεύει να χρησιμοποιήσει το όνομα των Hole χωρίς αυτόν.

Η Love δήλωσε πρόσφατα: «Το όνομά μου συμβολίζει πολλά πράγματα. Πολύ συχνά πρέπει να κάτσω σε ένα τραπέζι με δικηγόρους και να με θεωρούν «μάρκα εταιρείας», «σήμα κατατεθέν». Στο τέλος δεν άντεξα και τους είπα να κυκλοφορήσουν τον δίσκο με το όνομά μου!» Αργότερα αποκάλυψε και τον πιθανό τίτλο της solo δουλειάς της: "Died Blonde".

Η Love αποκάλυψε, επίσης, ότι έψαξε στο διαδίκτυο για να βρει μπασίστα, αλλά χωρίς επιτυχία. «Έβαλα αγγελία στο Craiglist που έλεγε «συγκρότημα στο στυλ των Hole ψάχνει μπασίστα στο στυλ της Melissa Auf Der Maur». Πήρα μόλις μία απάντηση! Ίσως φταίει ότι δεν υπάρχουν αρκετές γυναίκες μπασίστριες.»
  • SHARE
  • TWEET