Υπόνοιες για νέο δίσκο και επανασύνδεση των Hole από την Courtney Love

«Έχω ηχογραφήσει αρκετά τραγούδια όσο βρίσκομαι στο Λονδίνο»

23/11/2020 @ 13:02

Σε πρόσφατη συνέντευξη της, η Courtney Love αποκάλυψε πως προετοιμάζει έναν νέο προσωπικό δίσκο, ενώ άφησε και υπόνοιες για επανασύνδεση των Hole.

Συγκεκριμένα, η διάσημη προσωπικότητα, και νικήτρια του φετινού "NME Icon Award", σε αποκλειστική συνέντευξή της στο μέσο, ανέφερε:

«Πριν επιστρέψω στο Λονδίνο, είχα τις Melissa (Auf De Mar, μπάσο) και Patty (Schemel, drums), μαζί με τον τεχνικό μας σε ένα παλιό προβάδικο. Η εμπειρία ήταν καλή, αλλά θέλει λίγο χρόνο για να ξαναβρούμε την χημεία, τον ρυθμό και τα σχετικά. Είναι κάτι που θα ήθελα πολύ να συμβεί και για αυτό κάνω μαθήματα κιθάρας μέσω Zoom κατά τη διάρκεια της καραντίνας, ενώ συνθέτω ξανά, οπότε θα δούμε!

Επέστρεψα στο Λονδίνο για να βρω εκ νέου αυτή την ιδιαίτερη σχέση που οφείλει να έχει κανείς με την κιθάρα του για να γράψει τραγούδια. Έχω ηχογραφήσει αρκετά τραγούδια όσο βρίσκομαι εδώ. Έχω αφιερώσει και χρόνο για να ανακαλύψω σπουδαίους μουσικούς όπως η Aimee Mann, ενώ η Francis (Bean Cobain, κόρη) μου στέλνει διαρκώς playlists».

Η κλασική σύνθεση των Hole κυκλοφόρησε το τελευταίο της άλμπουμ, "Celebrity Skin" το 1998, με τις Love, Aud De Mar, Erlandson και Schemel να έχουν να εμφανιστούν μαζί σε ολοκληρωμένη συναυλία από τότε.

Το 2012, όμως, η τετράδα παρουσίασε ένα σετ δύο κομματιών σε μια εκδήλωση με αφορμή ένα ντοκιμαντέρ για την Schemel.

Η Love κυκλοφόρησε το 2010 ως Hole τον δίσκο "Nobody's Daughter" με αυτή να είναι το μοναδικό αυθεντικό μέλος στη σύνθεση του άλμπουμ.

  • SHARE
  • TWEET