H Courtney Love αποκαλύπτει γιατί εγκατέλειψε την ηθοποιία

Η δημοφιλής μουσικός και ηθοποιός αναγκάστηκε να παρατήσει την υποκριτική στις αρχές των '00s

23/02/2021 @ 00:59

Σε πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram, η γνωστή τραγουδίστρια των Hole και ηθοποιός, Courtney Love, κάνει αναδρομή στον καιρό που ήταν ηθοποιός. Η υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα, Love, αποκαλύπτει τον λόγο που σταμάτησε την υποκριτικη στις αρχές των '00s λόγω μερικών #metoo περιστατικών.

Όπως εξηγεί η ίδια: «Μια μέρα ίσως μιλήσω για αυτό. Μου αρέσει η υποκριτική. Σταμάτησα να είμαι ικανή να το κάνω μετά από αρκετά #metoo. Κανείς δεν με πίστευε, και δεν σταμάταγε. Οπότε έφυγα, και με άφησε και αυτό. Και είμαι εντάξει με αυτό. «Ίσως στην επόμενη ζωή μου θα είμαι πιο δυνατή και θα μπορέσω να το ανεχτώ. Βγάζω το καπέλο σε αυτούς που μπορούν».

Η Courtney Love, ξεκίνησε να εμφανίζεται στον κινηματογράφο μέσω δεύτερων ρόλων στα "Sid And Nancy" και "Straight To Hell", ενώ μετά τον δίσκο της με τους Hole, "Live Through This" το 1994, αφοσιώθηκε στην υποκριτική, χάρη στον σκηνοθέτη Milos Forman.Το 1996 έγινε γνωστή με το "The People vs. Larry Flynt" όπου κέρδισε μια υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα στην κατηγορία Καλύτερη Ηθοποιός.

«Για μερικά χρόνια, λόγω του Milos Forman, ήμουν επαγγελματίας ηθοποιός και αστέρι του κινηματογράφου. Ήταν πολύ διασκεδαστικό. Μου αρέσει εδώ στην Αγγλία. Αλλά μου λείπει το να παίζω κάποιες φορές. Υπό την επίβλεψη ενός μεγάλου σκηνοθέτη. Μια από τις μεγαλύτερες εμπειρίες, που μπορεί να έχει μια γυναίκα, νομίζω» συνέχισε η Hole.

  • SHARE
  • TWEET