Συνεχίζεται η ...μυστηριώδης προώθηση του νέου album των Arcade Fire

09/09/2013 @ 11:28
Όπως σας έχουμε ενημερώσει εδώ και μερικές μέρες, να τρελάνουν κόσμο φαίνεται ότι έχουν βαλθεί οι Arcade Fire, ακολουθώντας μία τουλάχιστον ανορθόδοξη στρατηγική όσον αφορά την προώθηση του νέου τους δίσκου.

Αρχικά έθεσαν την 29η Οκτωβρίου σαν ημερομηνία κυκλοφορίας, απαντώντας σε μήνυμα οπαδού τους στο twitter.

Στη συνέχεια «παραδέχθηκαν» ότι με δική τους πρωτοβουλία εμφανίστηκαν σε διάφορες πόλεις του κόσμου κυκλικές ζωγραφιές που συνδέονται με την ημερομηνία 9/9 και περιέχουν γράμματα τα οποία σχηματίζουν τη λέξη «reflektor».

Έπειτα, δημιουργήθηκε στο Spotify μία playlist με την ονομασία "Reflektor" που περιέχει το ηχητικό απόσπασμα διάρκειας 15 δευτερολέπτων, "9pm 9/9", και το οποίο μπορείτε να ακούσετε εδώ, με την προϋπόθεση ύπαρξης λογαριασμού στο Spotify.

Η εταιρία του group, Merge Records, επιβεβαίωσε πως κάτι σχετικό με τους Arcade Fire θα συμβεί στις 9/9 και τώρα πια ξέρουμε τι ακριβώς θα συμβεί... Πρόκειται για την κυκλοφορία του νέου single "Reflektor" καθώς επίσης και του video clip σκηνοθεσίας Anton Corbijn.

Και ενώ όλο και περισσότερα στοιχειά του παζλ βλέπουν το φως της δημοσιότητας, πολλά ανεξάρτητα δισκοπωλεία, όπως αναφέρει το Arcade Fire Tube, ποστάρουν σχετικά με κάτι που φαίνεται ότι θα είναι το 12-ιντσο single "Reflektor". Αν ισχύει, τότε η εικόνα παρακάτω θα είναι εκτός απροόπτου το εξώφυλλο του single, ενώ σε αυτόν τον ...περίεργο χάρτη βλέπουμε, πιθανότατα, τα μέρη πώλησής του.



Τελικά, το τραγούδι, όπως όλα δείχνουν, θα είναι νέο single των Arcade Fire. Σύμφωνα με φήμες, στο κομμάτι ενδεχομένως να συμμετέχει και ο David Bowie, ο οποίος συναντήθηκε με την μπάντα και τον παραγωγό James Murphy στα Electric Lady Studios της Νέας Υόρκης.
  • SHARE
  • TWEET