Sebastian Bach: «Το rock'n'roll δεν είναι επιχείρηση για μένα, είναι περιπέτεια!»

Ο πρώην frontman των Skid Row «χρεώνει» τη δημοφιλία του στους χαμηλούς τόνους που κρατάει

26/06/2015 @ 15:59
Ο Sebastian Bach πιστεύει πως η ταπεινοφροσύνη του είναι αυτό που τον κάνει αγαπητό στους μουσικόφιλους - ακόμη και σ’αυτούς που δεν πολυαρέσει η δουλειά του.

Ο πρώην frontman των Skid Row λέει ότι ποτέ δεν πίστεψε ότι θα τα κατάφερνε σαν ροκ σταρ, πιστεύοντας ότι ο τίτλος ήταν αποκλειστικά για τα «εικονίσματα» του είδους, όπως οι AC/DC και οι Van Halen.

Ο Bach λέει στον Mercury του Portland: «Δεν το παίρνω όλο αυτό και πάρα πολύ στα σοβαρά. Όταν μπήκα στο rock'n'roll, δεν σκέφτηκα ποτέ ότι θα το πετύχω, γιατί νόμιζα ότι μόνο οι θεοί θα μπορούσαν να είναι ροκ σταρ».

«Γι 'αυτό και κάνω τα πάντα με ένα χαμόγελο, τύπου «δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που συμβαίνει». Και νομίζω ότι ο κόσμος το νιώθει αυτό, ότι είμαι ένας πραγματικός οπαδός του rock'n'roll. Δεν είναι μια επιχείρηση για μένα, είναι μια περιπέτεια!»

Ο τραγουδιστής προσθέτει ότι ο ίδιος εξακολουθεί να αισθάνεται σαν το παιδί που χοροπηδούσε κάποτε γύρω από την κρεβατοκάμαρα του προσποιούμενο ότι μια ρακέτα του τένις ήταν κιθάρα.

Λέει: «Το heavy metal και το hard rock είναι κάτι που το νιώθω στο αίμα μου κι με κάνει να στριφογυρνώ και να χοροπηδάω – με ξεσηκώνει. Νομίζω ότι όλο αυτό πηγαίνει πίσω όταν ήμουν μικρό παιδί...».

Η σόλο μπάντα του Bach είναι σε περιοδεία στις ΗΠΑ πριν από μερικές Ευρωπαϊκές ημερομηνίες, συμπεριλαμβανομένων των support εμφανίσεών της με τους Judas Priest.

Πρόσφατα συνέκρινε τον μπασίστα Rachel Bolan των Skid Row με τον αποξενωμένο ντράμερ Bill Ward των Black Sabbath, λέγοντας: «Δεν έχω δώσει σ’αυτόν τον τύπο κανένα λόγο να με αντιπαθεί μέσα σε 19 χρόνια!».
  • SHARE
  • TWEET