Νέα video από Judas Priest, Metallica, Temic και Skid Row

Live video από τους Metallica, animated video από τους Skid Row και video clip από Judas Priest και Temic

30/11/2023 @ 10:12

Οι Judas Priest έδωσαν στη δημοσιότητα του κανονικό video clip του "Trial By Fire", δώδεκα ημέρες μετά την πρώτη κυκλοφορία του τραγουδιού και το αντίστοιχο lyric video.

Με νέο άλμπουμ στις αποσκευές τους, οι Metal Gods του Rob Halford αναμένεται να επιστρέψουν το ερχόμενο καλοκαίρι για μία εμφάνιση στο επερχόμενο Release Athens Festival, μαζί με τον Bruce Dickinson.


Έναν χρόνο μετά την ανακοίνωση κυκλοφορίας του "72 Seasons", οι Metallica ολοκλήρωσαν το τελευταίο σκέλος της περιοδείας για την προώθηση του άλμπουμ στο Ντιτρόιτ.

Από τις δύο αυτές συναυλίες, προστέθηκαν στα δεκάδες φετινά live video οι εκτελέσεις των "Lux Æterna", "Wherever I May Roam", "If Darkness Had A Son" και "Through Τhe Never".


Έχοντας ήδη κυκλοφορήσει το εξαιρετικό τους ντεμπούτο "Terror Management Theory" που δικαιολογεί και στην πράξη τον χαρακτηρισμό τους ως prog metal supergroup, οι Temic έδωσαν στη δημοσιότητα το video clip του εναρκτήριου και επτάλεπτου "Through The Sands Of Time".

Στις σελίδες του Rocking μπορείτε επίσης να βρείτε μια αναλυτικότατη συνέντευξη που παραχώρησαν στον Χρήστο Καραδημήτρη ο κιμπορντίστας Diego Tejeida (πρώην Haken) και ο τραγουδιστής Fredrik Klemp (Maraton).


Έναν περίπου χρόνο μετά την μεγάλη επιστροφή τους στη δισκογραφία με το "The Gang's All Here" και τον χαρισματικό Erik Grönwall στο μικρόφωνο, οι Skid Row κυκλοφορούν το video του "Resurrected", ως συνδυασμό performance και animation.

  • SHARE
  • TWEET