Roger Glover (Deep Purple): «Αν μας εντάξουν τελικά στο Rock & Roll Hall Of Fame, θα πρέπει να τους γυρίσουμε την πλάτη»

Στα χνάρια των Sex Pistols οι Deep Purple;

03/09/2014 @ 20:35
Κατά γενική ομολογία οι Deep Purple θεωρούνται από τα πιο αδικημένα group / καλλιτέχνες από το Rock & Roll Hall Of Fame, καθώς αν και πληρούν τις προϋποθέσεις να ενταχθούν εδώ και 20 χρόνια εν τούτοις «σνομπάρονται» με πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα τις δύο υποψηφιότητες πέρυσι και φέτος.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Classic Rock, ο μπασίστας της μπάντας, Roger Glover, υποστήριξε πως εάν τελικά το Rock & Roll Hall Of Fame τους εντάξει, τότε θα πρέπει το συγκρότημα να τους γυρίσει την πλάτη και να μη δεχθεί την τιμή τους. Κάτι τέτοιο είχαν κάνει και οι Sex Pistols αλλά για διαφορετικούς λόγους.

O Glover θεωρεί πως η ένταξη των Deep Purple έπρεπε να είχε γίνει εδώ και πολλά χρόνια και κυρίως όσο ο Jon Lord ήταν εν ζωή. Παρ' όλα αυτά, υποστηρίζει πως εάν τελικά το συγκρότημα δεν γυρίσει την πλάτη στο Rock & Roll Hall Of Fame, θα ήθελε πολύ στην τελετή να είναι και ο Ritchie Blackmore μαζί τους.
  • SHARE
  • TWEET