Release party για την παρθενική κυκλοφορία των The Silent Wedding

28/03/2013 @ 10:55
Οι The Silent Wedding έρχονται να μας παρουσιάσουν το ντεμπούτο τους άλμπουμ, "Livin Experiments", το Σάββατο 6 Απριλίου στο Legacy Rock Area και να γιορτάσουν μαζί μας την παγκόσμια κυκλοφορία του.

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 2006 στην Αθήνα και μετά την κυκλοφορία του πρώτου του EP ΤΟ 2008, μετρά στο ενεργητικό του πολλές live εμφανίσεις στο πλευρό συγκροτημάτων όπως Firewind, Maiden United, Visions of Atlantis και πολλών άλλων.

Το "Livin Experiments" έρχεται να εδραιώσει την θέση τους στην ελληνική metal σκηνή έχοντας στο πλευρό του ισχυρά ονόματα. Το mastering το έχει επιμεληθεί ο Michael 'Miro' Rodenberg (Kamelot, Edguy, Rapsody κ.α) στα Gate Studios στη Γερμανία, ενώ το εξώφυλλο του δίσκου, ο μοναδικός Travis Smith (Katatonia, Edguy, Nevermore κ.α).

Ο ήχος του "Livin Experiments" κινείται στο μελωδικό heavy metal ύφος με progressive επιρροές και παρουσιάζει έντονο κοινωνικό στίχο πλεγμένο με το φανταστικό κόσμο. Ευχάριστη έκπληξη για τα αυτιά μας, είναι η φωνή της Ηλιάνας Τσακιράκη (ex-Meden Agan) σε δύο από τα κομμάτια του δίσκου που έρχεται να απογειώσει το ήδη άρτιο αποτέλεσμα.

Το Σάββατο 6 Απριλίου οι The Silent Wedding έρχονται στη σκηνή του Legacy Rock Area και μας υπόσχονται πως μόνο silent δεν θα είναι η βραδιά μας...

Το "Livin Experiments" θα το βρείτε από τις 6 Απριλίου στα ράφια των καταστημάτων Public σε όλη την Ελλάδα και Κύπρo.

Στο Shiva Records καθώς και σε επιλεγμένα δισκοπωλεία.

Legacy Rock Area: Σαρρή 50, Ψυρρή
Οι πόρτες Ανοίγουν: 21:30
The Silent Wedding: 22:00!
Τιμή εισόδου: 3 ευρώ
VIDEO

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET