Πρώτο studio trailer από τον νέο δίσκο των Blind Guardian

Πλησιάζει η κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου "Beyond The Red Mirror"

29/11/2014 @ 15:52
Οι Γερμανοί power metallers Blind Guardian έδωσαν στη δημοσιότητα το πρώτο studio trailer από την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ.

Την περασμένη εβδομάδα ο Κώστας Πολύζος έγραψε για τους Blind Guardian στα πλαίσια της στήλης "A Buyer's Guide", σε ένα άρθρο που μπορείτε να διαβάσετε στον ακόλουθο σύνδεσμο.

Ο τίτλος του νέου δίσκου της μπάντας θα είναι "Beyond The Red Mirror", και ως ημερομηνία κυκλοφορίας έχει οριστεί η 30ή Ιανουαρίου 2015.

Οι ηχογραφήσεις έλαβαν χώρα στο Twilight Hall Studio του Grefrath (Γερμανία), με παραγωγό για μία ακόμη φορά τον Charlie Bauerfeind (Angra, Gamma Ray, Saxon, Hammerfall, Helloween, Rage), ενώ το εξώφυλλο επιμελήθηκε ο επί μακρό χρονικό διάστημα συνεργάτης της μπάντας, Felipe Machado.

Στον δέκατο δίσκο των Γερμανών συμμετέχουν τρεις χορωδίες, μία από την Πράγα (Τσεχία), μία από την Βουδαπέστη (Ουγγαρία) και μία από την Βοστόνη (Η.Π.Α.), καθώς και δύο 90μελής κλασικές ορχήστρες.

Η Jewel Case έκδοση θα περιλαμβάνει δέκα κομμάτια, το περιορισμένης έκδοσης Digi-Pack επιπλέον το "Distant Memories", και το Earbook τα "Distant Memories" και "Doom". Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει και σε διπλό gatefold βινύλιο.

Προπομπός του "Beyond The Red Mirror" θα είναι το single "Twilight Of The Gods", το οποίο θα περιλαμβάνει δύο επιπλέον ζωντανά ηχογραφημένα κομμάτια και θα διατεθεί σε CD και βινύλιο.

Οι Blind Guardian πρόκειται να επιστρέψουν στην χώρα μας τον ερχόμενο Μάιο για τρεις συνολικά συναυλίες. Συγκεκριμένα θα εμφανιστούν την Παρασκευή, 8 Μαΐου στην Θεσσαλονίκη, και το Σαββατοκύριακο, 9 Μαΐου και 10 Μαΐου στην Αθήνα.

"Beyond The Red Mirror" track listing:

01. The Ninth Wave
02. Twilight of the Gods
03. Prophecies
04. At the Edge of Time
05. Ashes of Eternity
06. Distant Memories
07. The Holy Grail
08. The Throne
09. Sacred Mind
10. Miracle Machine
11. Grand Parade
12. DoomBlind Guardian 2015
  • SHARE
  • TWEET