Ποιός πασίγνωστος metal κιθαρίστας θα περιοδεύσει παίζοντας κομμάτια του Jimi Hendrix;

Ανακοινώθηκε το line-up της Experience Hendrix Tour 2014

20/11/2013 @ 10:15
Το Radio.com ανακοίνωσε το line-up της Experience Hendrix Tour, της περιοδείας που γίνεται κάθε χρόνο προς τιμήν του Jimi Hendrix, από την πρώιμη μορφή της, ως Jimi Hendrix Guitar Festival το 1995, μέχρι σήμερα.

Φέτος, μεταξύ άλλων σημαντικών κιθαριστών, θα συμμετέχει και ο Zakk Wylde (Black Label Society, Ozzy Osbourne), μαζί με τον Bootsy Collins (James Brown, Parliament, Funkadelic) και τον μεγάλο blues κιθαρίστα Buddy Guy.

Άλλα ονόματα που θα λάβουν μέρος είναι τα εξής: Kenny Wayne Shepherd, Jonny Lang, Dweezil Zappa, Eric Gales, Eric Johnson, Ana Popovic, Doyle Bramhall II, Mato Nanji (Indigenous), Cesar Rosas(Los Lobos) και David Hidalgo (Los Lobos).

Η περιοδεία θα ξεκινήσει στις 11 Μαρτίου στο Dallas.

Ο John McDermott, ένας από τους διοργανωτές, δήλωσε: «Προσπαθούμε να ακολουθήσουμε την οδό που μας φέρνει από τον Jimi Hendrix στο τώρα. Μέχρι να πεθάνει, είχαμε το θρύλο των blues, Hubert Sumlin, ο οποίος ήταν ένας από τους αγαπημένους του Jimi. Τώρα έχουμε τον Buddy Guy που ήταν ένας από τους αγαπημένους του Jimi. Μας αρέσει να έχουμε και πολλούς νέους παίκτες για να δείχνουμε πόσο ευρεία και βαθιά είναι η επιρροή του.»

Όλοι οι σημαντικοί κιθαρίστες του line-up έχουν συμμετάσχει στο παρελθόν στο θεσμό αυτής της περιοδείας. Μοναδικές καινούργιες προσθήκες είναι ο Zakk Wylde και η Σέρβα blues κιθαρίστρια Ana Popovic.
  • SHARE
  • TWEET