Zakk Wylde και Charlie Benante συμπληρώνουν τη σύνθεση των Pantera

Οι δύο βετεράνοι και επίσημα πλέον θα πλαισιώσουν τους Anselmo και Brown στην επερχόμενη περιοδεία

15/07/2022 @ 12:12

Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη πως οι Phil Anselmo και Rex Brown σκοπεύουν να περιοδεύσουν ως Pantera το 2023, επιβεβαιώθηκε το υπόλοιπο lineup.

Συγκεκριμένα, οι Zakk Wylde και Charlie Benante θα αντικαταστήσουν τους Dimebag και Vinnie Paul σε κιθάρα και τύμπανα αντίστοιχα, σύμφωνα με νέο ρεπορτάζ του Billboard, επιβεβαιώνοντας την επικρατούσα φημολογία.

Επιπρόσθετα, η εν λόγω σύνθεση, που αναμένεται να εμφανιστεί κατά μήκος φεστιβάλ σε Ευρώπη και Η.Π.Α. τιμώντας τη μουσική κληρονομιά των Pantera, με βάση τις ίδιες πηγές έχει πάρει το πράσινο φως από τις οικογένειες των αδερφών Abbott, καθώς και από τον ίδιο τον Rex Brown, ο οποίος υπενθυμίζεται πως στο πρόσφατο παρελθόν είχε απορρίψει το ενδεχόμενο συμμετοχής του Wylde σε ένα τέτοιο εγχείρημα.

Φυσικά, κατά το πέρας των ετών, τόσο ο Wylde, που αναφερόταν συχνά ως υποψήφιος κιθαρίστας σε μια τέτοιου είδους περιοδεία, όσο και ο ντράμερ των Anthrax, μακροχρόνιοι φίλοι των Dimebag και Vinnie Paul έχουν δηλώσει την πρόθεσή τους να πλαισίωναν τα εναπομείναντα μέλη της μπάντας.

  • SHARE
  • TWEET