Βοηθήστε τους Poem να βγουν και πάλι σε ευρωπαϊκή περιοδεία

Διαβάστε την ανακοίνωση του συγκροτήματος

21/02/2017 @ 11:16

Την ακόλουθη ανακοίνωση εξέδωσαν οι Poem:

«Στις 13 Φεβρουαρίου κυκλοφορήσαμε για πρώτη φορά μία crowd funding campaign μέσω της πλατφόρμας του Indiegogo με σκοπό να συγκεντρώσουμε ένα ποσό προκειμένου να πραγματοποιήσουμε τη 2η ευρωπαϊκή μας περιοδεία παρέα με τους Persefone. Ξεκινήσαμε την ιδέα ως παιχνίδι στο οποίο συμμετείχαν πολλοί αγαπημένοι φίλοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό "αναζητώντας" μας μέσα από αυτοσχέδια βίντεο, μια που ήταν αδύνατο να μας εντοπίσουν!

Μέχρι που εμφανιστήκαμε... Τελικά από ό,τι φαίνεται μας έχουν απαγάγει!

Στην πραγματικότητα, ​όμως​, ​αυτήν τη στιγμή βρισκόμαστε πολύ κοντά στην πραγματοποίηση του στόχου μας, μόνο που χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας.

​Έχοντας πάντα ως κανόνα το ότι στις εποχές που ζούμε, τις ευκαιρίες οφείλουμε να τις δημιουργούμε και όχι να τις περιμένουμε, αποφασίσαμε να τολμήσουμε κάτι που δεν είναι καθόλου δημοφιλές στη χώρα μας.

​Αυτό που ​χρειαζόμαστε, όμως, περισσότερο από οτιδήποτε, είναι ​το ​χιούμορ​ και​ τη​ θετική ​σας ​ενέργεια​, γιατί έχουμε για εσάς πολλά ξεχωριστά και ιδιαίτερα δώρα τα οποία μπορείτε να τα διεκδικήσετε πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο: igg.me/at/poem

Poem Band
poemband.com
facebook.com/PoemOfficial

  • SHARE
  • TWEET