Οι hardcore θρύλοι Kickback ζωντανά για πρώτη φορά στην Αθήνα

09/10/2012 @ 12:08
Η Catch The Soap Productions παρουσιάζει τους: Kickback

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου @ An Club
Opening acts: Eden Demise, I Want You Dead, Delete The Mass

Πόρτες: 20:30
Είσοδος: 14 ευρώ (περιορισμένη online προπώληση στο eventbrite) / 18 ευρώ (προπώληση/πόρτες)

Facebook event link

Σημεία προπώλησης:
Tickethouse (Πανεπιστημίου 42-εντος στοάς, Αθήνα) | Rhythm Records (Μπενάκη 74, Εξάρχεια)
kickback2012-ath.eventbrite.com

Βιτριολικά φωνητικά και στίχοι-ύμνοι στην αρνητικότητα, στρυφνές κιθάρες, φιλτραρισμένη αστική βία και μια ολοκληρωτικά ασυμβίβαστη επιθετική μουσική στάση: η μουσική των Kickback είναι εκρηκτική, συμπαγής και άγρια όσο και τα συστατικά της. Στις 26 Οκτωβρίου το ιστορικό ευρωπαϊκό hardcore σχήμα θα βρεθεί αισίως και στην Αθήνα για μία από τις διάσημες για τη βία και πηγαία ένταση εμφανίσεις τους.

Ξεκίνησαν την πολύχρονη πορεία τους το 1991 από τον Stephen Bessac τον Fabrice Fortin και τον Patric Vandewalle, υπηρετώντας τον NY hardcore ήχο στα ευρύτερα πλαίσια του φρέσκου ακόμη metallic hardcore στυλ. Η πορεία τους όμως, πάντα υπό την πίεση του οράματος του frontman Stephen, θα τους οδηγήσει στην εξερεύνηση ενός πιο σκοτεινού και επιθετικού ήχου - με μια πυγμή τόσο ισχυρή που θα διώξει τελικά από το σχήμα όσα μέλη αδυνατούσαν να το υπηρετήσουν.

Με έναν ήχο που δεν σταμάτησε ποτέ να διαφοροποιείται μέσα από κάθε νέα τους δουλειά - μπολιασμένος από τις προσθήκες του διαρκώς ανανεώσιμου line-up τους (περιλαμβάνοντας μέλη από Arkhon Infaustus, Diapsiquir, 13 Zealots, Fiend), οι Kickback κατάφεραν να μετουσιώσουν μέσα από 20 χρόνια δημιουργίας την δύστροπη, ασυμβίβαστη ιδιοσυγκρασία τους σε ηχητική χολή. Υπηρέτες ενός πηγαίου επιθετικού attitude, με στίχους αφιερωμένους στον σαδισμό, το έγκλημα και τη βία, πίεσαν τα όρια της τετριμμένης hardcore θεματολογίας σε νέους ορίζοντες, αποτελώντας μια μπάντα ορόσημο για την μοντέρνα underground γαλλική ακρότητα.

Kickback @ Athens 2012Στις 26 Οκτωβρίου, οι Kickback θα βρεθούν στη σκηνή του An Club για μία μοναδική εμφάνιση στη χώρα μας.

Μαζί τους τρία από τα πιο ηχηρά ονόματα της εγχώριας ακραίας underground σκηνής:

Οι Eden Demise με ήδη τρεις κυκλοφορίες στο ενεργητικό τους, γνωστοί από τις σαρωτικές τους εμφανίσεις στο πλευρό πλειάδων τιτάνων της hardcore σκηνής.

Οι I Want You Dead από τη Πάτρα επηρεασμένοι από μπάντες όπως οι Cursed, Integrity και Catharsis, οι οποίοι έχουν ήδη πραγματοποιήσει δύο ευρωπαϊκές περιοδείες, και μας έχουν προσφέρει δύο κυκλοφορίες-διαμάντια του ακραίου hardcore ήχου.

Και η grindcore αποκάλυψη των τελευταίων ετών, που ακούει στο όνομα Delete The Mass, οι οποίοι παρότι έχουν κυκλοφορήσει μόνο ένα demo CD -επηρεασμένο μεταξύ άλλων από Nasum, Napalm Death και Brutal Truth- έχουν καταφέρει να κάνουν το υποψιασμένο κοινό της underground σκηνής να παραμιλάει.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30, και η πρώτη μπάντα ξεκινάει στις 21:00. Ελάτε από νωρίς!

Links:
Kickback @ facebook
Eden Demise @ facebook
I Want You Dead @ bandcamp
Delete The Mass @ myspace
www.ctsprods.com | www.anclub.gr


Kickback "Will To Power" live-video at Hellfest 2009

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET