Οι Prodigy τον Σεπτέμβριο στη Θεσσαλονίκη

07/08/2012 @ 18:22
Οι Prodigy επιστρέφουν!
Και επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη!

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου
Αλεξάνδρειο Μέλαθρον
(Παλαί Ντε Σπορ)

«We are here to give you a fucking reason to party», δήλωσαν οι Prodigy χαιρετίζοντας τις δεκάδες χιλιάδες των fans στην τελευταία τους εμφάνιση στην Ελλάδα (τον περασμένο Ιούλιο στο Rockwave).

Και ο Keith, ο Liam και ο Maxim ξέρουν να κρατούν τις υποσχέσεις τους!

Tην Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου στο Παλαί Ντε Σπορ θα δώσουν το σύνθημα με το "World's On Fire", για να ξεκινήσει ξέφρενος χορός!

Η σκηνική τους παρουσία είναι αξεπέραστη, σε κάθε εμφάνισή τους δεν σταματούν να τρέχουν και να χοροπηδούν από άκρη σε άκρη της σκηνής, η non stop ενέργειά τους ξεχειλίζει και παρασύρει το κοινό σε χορό μέχρι τελικής πτώσεως, στα live παίζουν τα τραγούδια τους όσο πιο άγρια και πιο rock μπορούν.

Στη Θεσσαλονίκη, στις 13 Σεπτεμβρίου, οι Prodigy θα παίξουν για το κοινό της Βόρειας Ελλάδας όλα τα αγαπημένα "Breathe", "Voodoo People", "Poison", "Omen", "Invaders Must Die", "Smack My Bitch Up", "Take Me To The Hospital", "Firestarter", αλλά και τραγούδια από το καινούριο άλμπουμ που ετοιμάζουν, "Jetfighter".

Οι Prodigy, που φέτος κλείνουν είκοσι χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου τους άλμπουμ, "Experience", αγαπούν το ελληνικό κοινό και το αναγνωρίζουν σαν ένα από τα πιο θερμά του κόσμου. Ο Liam Howlett έχει δηλώσει για το ελληνικό κοινό: «...ξαφνικά «πεινάς» για κάτι τέτοια... Βυθίζεσαι και εσύ στον παλμό ...κατεβαίνεις από τη σκηνή, που από κάτω βρίσκεται το ελληνικό κοινό και απλώς είσαι εμπνευσμένος να συνθέσεις κάτι...»

Οι Prodigy έχουν πουλήσει πάνω από 25 εκατομμύρια δίσκους, έχουν πειραματιστεί με τα πάντα και έχουν εξελίξει τον ήχο τους. Το συγκρότημα των Liam Howlett (συνθέτης/ keyboards), Keith Flint (φωνητικά) & Maxim (mc/φωνητικά) ξεκίνησε σαν underground rave συγκρότημα, υπήρξε πρωτοπόρο του λεγόμενου big beat, στέφθηκαν βασιλιάδες της dance σκηνής και συνδυάζοντας το rave, με την techno και τα breakbeats, την ηλεκτρονική rock και τα punk φωνητικά έφτασαν σήμερα να θεωρούνται ένα από τα καλύτερα rock live acts του πλανήτη, «μία από τις 50 μπάντες που πρέπει να δεις στη ζωή σου, πριν πεθάνεις» σύμφωνα με το Q magazine.

Οι Prodigy, αυτό το hardcore, out of space κοκτέιλ μουσικής ενέργειας, έρχονται την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου στο Παλαί Ντε Σπορ.

And they will blow your fucking mind ...όπως αυτοί μόνο ξέρουν

Είστε έτοιμοι;

The Prodigy - Thessaloniki 2012Προπώληση εισιτηρίων:
Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012
Τα πρώτα εισιτήρια κοστίζουν 28 ευρώ
Μετά την εξάντλησή τους τα εισιτήρια θα κοστίζουν 35 ευρώ

Σημεία προπώλησης:

Θεσσαλονίκη:
Musicland
Μητροπόλεως 102
τηλ.: 2310-264880
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα με Παρασκευή (πρωί): 10:30 - 14:30 &
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή (απόγευμα): 17:30 - 20:30
Σάββατο: 10:30 - 15:00

Stereodisc
Αριστοτέλους 4
τηλ. 2310 262 912

Αθήνα:
Ticket House
Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς ).
Τηλ.: 210-3608366
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή: 10:30 - 18:30
Σάββατο: 10:30 - 16:00

OnlineSales:
Για αγορές μέσω διαδικτύου με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/24ωρο:
www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET