Οι Strokes θα δουλέψουν πάνω σε νέο υλικό

«Νομίζω ότι ακόμα μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα», δηλώνει τώρα ο Julian Casablancas και αποκαλύπτει νέα συνεργασία με Savages

14/04/2015 @ 23:18
Τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε, ο frontman των Strokes κυκλοφόρησε τον πρώτο δίσκο του με τους The Voidz, το noise-pop "Tyranny". Σε συνέντευξή του στο Noisey, ο Julian Casablancas παραδέχτηκε πως θα στρέψει την προσοχή του πίσω στους Strokes.

«Είναι η πρώτη φορά από το "Comedown Machine" που αποκλειστικά γράφουμε», λέει ο Casablancas και συνεχίζει «σχεδιάζουμε να ηχογραφήσουμε υλικό. Ακόμα πιστεύω πως μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα και θα τα κάνω. Στην πραγματικότητα, θα ήθελα να είμαι και με τις δύο μπάντες αν μπορούσα». Ο τραγουδιστής της μπάντας είχε πει και στο παρελθόν ότι «θα υπάρξει νέο υλικό, αν υπάρξουν καλά vibes».

Οι Strokes κυκλοφόρησαν τον τελευταίο τους δίσκο, "Comedown Machine", το 2013. Πρόσφατα αποκάλυψαν λεπτομέρειες της πρώτης τους συναυλίας -μετά από πέντε χρόνια απουσίας- στην Μεγάλη Βρετανία. Θα εμφανιστούν ως headliners του British Summer Time Festival στο Hyde Park του Λονδίνου, στις 18 Ιουνίου. 

Ο Casablancas πήρε αποστάσεις από τις φήμες περί Glastonbury, δηλώνοντας διαδικτυακά: «Γι’ αυτούς που ρωτούν ευγενικά, nope, δεν έχει Glasto φέτος!».
Αλλού στην συνέντευξη, αποκαλύπτεται και επικείμενη συνεργασία με την τραγουδίστρια των Savages, Jehnny Beth, πάνω σε νέο ντουέτο.

Τελικά, είχε δίκιο ο κιθαρίστας των Strokes, Albert Hammond Jr., όταν συμφωνούσε, εν έτει 2013, ότι «οι Strokes μπορούν να κυκλοφορήσουν δέκα ακόμη άλμπουμ».
  • SHARE
  • TWEET