Oι Sleepin Pillow παρουσιάζουν το νέο τους EP στο φεστιβάλ της μονής Λαζαριστών

11/07/2013 @ 11:38
Οι Sleepin Pillow, συνεπείς και φέτος στο ραντεβού τους με το κοινό της Θεσσαλονίκης, θα εμφανιστούν live τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο του Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών.

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013
Μονή Λαζαριστών
Κολοκοτρώνη 21, Σταυρούπολη

Στη συναυλία οι Sleepin Pillow θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά ζωντανά τα κομμάτια του νέου τους EP "This World Is Over, It's Time For New One", το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2013.

Η πρώτη κυκλοφορία των Sleepin Pillow τον Ιούνιο του 2008, με τo full-length άλμπουμ "Apples On Orange Tree", κέρδισε αμέσως μία θέση ανάμεσα στα κορυφαία που κυκλοφόρησαν το 2008 στην Ελλάδα. Δύο χρόνια μετά κυκλοφορούν τo δεύτερο άλμπουμ τους, "Superman's Blues", όπου επιχειρώντας ξανά να μπλέξουν την προοδευτική και ψυχεδελική rock της Δύσης, με ηχητικά χρώματα της Ανατολής, αλλά χρησιμοποιώντας επιπλέον πιο έντονα τα ηλεκτρονικά στοιχεία, καταφέρνουν να δημιουργήσουν ένα ήχο πιο σύγχρονο και αποσπάσουν τις καλύτερες κριτικές, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά παγκοσμίως.

O Nomik, o Rispa, o Aisha Sama, o Nick Zakqueline, o Antoine και o Skinman θα βρεθούν μουσικά στη σκηνή του υπαίθριου χώρους της Μονής Λαζαριστών, όπου αναμένεται να δυναμιτίσουν και να μαγέψουν όπως συνηθίζουν με αριστουργηματικό τρόπο το κοινό, με το μεθυστικό μείγμα της μουσικής τους.

Line-up:
Nomik - vocals
Αisha_sama - bass
Rispa - guitars
Antoine - keys and guitars
Nick Zackqueline - wind pipes and percussions
The Skinman - drums

www.sleepinpillow.com

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET