10ο Street Mode Festival @ Fix Open-Air Multiplex, Θεσσαλονίκη, 30/08-02/09/18

Απόλυτα επιτυχημένο το 10ο Street Mode Festival

Από τον Γιάννη Βόλκα, 06/09/2018 @ 11:29

Πολύς ο ντόρος γύρω από το Street Mode Festival εδώ και μήνες. Δικαιολογημένα αφού η δέκατη, επετειακή edition του φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης κατάφερε για άλλη μια φορά να ξεπεράσει τον εαυτό του και να εκτοξευτεί σε δυσθεώρητα ύψη για τα ελληνικά δεδομένα. Τέσσερις μέρες, έξι μουσικές σκηνές και 100 περίπου μουσικά σχήματα μαζί με πολλές και διάφορες εκδηλώσεις της street κουλτούρας απότελεσαν τα λιθαράκια που σχημάτισαν ένα γεγονός το οποίο για πολλούς, και όχι άδικα, θεωρείται το μεγαλύτερο φεστιβάλ πανελληνίως.

Street Mode Festival

Το ένοιωθες στον αέρα της πόλης, το συναντούσες στους δρόμους και στα μαγαζιά από την προηγούμενη μέρα όπου συναντούσες εγχώριους και Ευρωπαίους τουρίστες αλλά και μέλη των συγκροτημάτων οι οποίοι παρευλάναν ήδη στους δρόμους της Θεσσαλονίκης. Έτσι, μετά από μήνες συζητήσεων έφτασε η στιγμή και εμείς φτάσαμε στον χώρο του Fix αρκετά νωρίς, γύρω στις 17:30, κάτι που θα επαναλαμβανόταν τις επόμενες μέρες.

Street Mode Festival

Αφού προλάβαμε να κάνουμε ένα γρήγορο πέρασμα από τον χώρο, τσεκάραμε τους graffiti artists, ένα ειδικα διαμορφωμένο σημείο για παρκούρ, μαγαζάκια για φαγητό, καφέ και ρούχα αλλά και τον Γιάννη Πατέλια (aka Mix Dojo) o oποίος είχε αναλάβει την μουσική στα decks του Street Stage. Φτάνουμε έτσι στο Desperados Stage όπου με χειρουργική ακρίβεια, στις 18:00 ακριβώς, ανέβηκε σύμφωνα με το πρόγραμμα το πρώτο συγκρότημα.

Imitate Your Mother

Οι Imitate Your Mother με το σύγχρονο rock 'n' roll τους και frontman τον Γιώργο Χρανιώτη μάζεψαν τους πρώτους παρευρισκόμενους οι οποίοι ακόμα προσπαθούσαν να προσαρμοστούν στον χώρο. Η διασκευή τους στο "Time Bomb" των Rancid ζέστανε κάπως τα πράγματα με τον ταιριαστό στο φεστιβάλ χαρακτήρα του. Έτοιμοι, στην κεντρική σκηνή, χωρίς το παραμικρό διάλειμμα πήραν την σειρά τους οι Folk 'N' Roll από τα Γιάννενα. Το όνομά τους τα λέει όλα και έτσι με ένα μείγμα παραδοσιακής και βαλκανικής μουσικής και με περίσσια τρέλα ξεκίνησαν το γλέντι.

Folk N Roll

Το τρέξιμο είχε αρχίσει και εμείς κατευθυνθήκαμε στο Principal για τους αγαπημένους Overpower οι οποίοι είχαν το disadvantage ως πρώτη μπάντα στον κλειστό χώρο. Έφεραν όμως το πιστό κοινό τους και έτσι πρόσφεραν το δικό τους high energy rock 'n' roll show. Γρήγορο πέρασμα από τους Coretheband (με το πολύ ενδιαφέρον mash-up στο "With Or Without You" με το "Wherever You Will Go" των The Calling) και τους «Pearl Jam της Βουλγαρίας» 4 Questions οι οποίοι μοίρασαν το κοινό πριν αυτοί μαζευτούν στο Puma Stage για τον Εισβολέα με τους The Tedds. Ο καλαματιανός rapper έχει εδώ και χρόνια το πιστό του κοινό αλλά η συμμετοχή των Tedds τον κάνει πιο προσιτό και σε όσους δεν ασχολούνται ιδιαίτερα με το hip-hop.

Εισβολέας

Τα πράγματα άρχισαν να ζορίζουν από νωρίς, οι Koza Mostra ξεσήκωναν τον κόσμο στο κεντρικό Mode Stage και εμείς υπό τους ήχους του "Alcohol Is Free" τρέξαμε να προλάβουμε τους Jaw Bones οι οποίοι μας αποζημίωσαν με το δυναμικό heavy rock τους. Με σύμμαχο τον καλύτερο ήχο και τον πολύ αξιόλογο περσινό δίσκο τους πολλαπλασίασαν τον κόσμο στο Principal. Δυστυχώς χάσαμε τους Social Waste, τους οποίους θα «κυνηγήσω» στο μέλλον αλλά φυσικά δεν χάσαμε τους Mέμφις. Το Principal πλέον γεμάτο, οι εκδηλώσεις του κοινού θερμές και οι Θεσσαλονικείς μεγάλοι νικητές έκαναν ένα ακόμα βήμα στη σταθερά ανοδική τους πορεία.

Jaw Bones

Γνωστοί στον κόσμο του Street Mode οι Bad Movies οι οποίο ποτέ δεν είχαν πρόβλημα στο να ξεσηκώνουν το κοινό με το ξέφρενο punk rock τους. Πέρα από τις πολλές αξιόλογες συνθέσεις τους, φτάνει πάντα "Το Γράμμα" για βάλει στον χώρο φωτιά. Εξίσου καλά τα πάνε στον εσωτερικό χώρο οι Sleepin Pillow οι οποίοι έχουν χτίσει σταδιακά ένα πολύ μεγάλο fanbase και με την εναλλακτική ψυχεδέλειά τους κράτησαν το Principal γεμάτο.

Bad Movies

Στις 22:25 όμως βρίσκονταν στην κεντρική σκηνή οι 1000Mods. Άνετοι, επαγγελματίες και εδώ και χρόνια, τεράστιοι. Τα κομμάτια πλέον πασίγνωστα, ο ήχος όπως πάντα ογκώδης και το κοινό το απολάμβάνει. Κατά πάσα πιθανότητα το σχήμα που μάζεψε τον περισσότερο κόσμο στον γεμάτο εξωτερικό χώρο του Fix.

1000Mods

Όσο το κοινό των Mods παρακολουθούσε τον Γιάννη Αγγελάκα, εμείς, οι γερογκρινιάρηδες δεν χάσαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε την επιρροή των Kyuss, τους γερόλυκους Yawning Man. Ένα άψογο ψυχεδελικό show το οποίο έληξε με το ιστορικό "Catamaran". Αδικημένοι από την ημιμάθεια του κόσμου, οι Αμερικανοί θα παραμείνουν για πάντα το συγκρότημα των λίγων.

Yawning Man

Η ακύρωση των Dub Inc λόγω ασθένειας του τραγουδιστή τους, απογοήτευσε τόσο εμάς όσο και το ίδιο το συγκρότημα το οποίο παρακολουθούσε ανάμεσα στο κοινό. Και οι δυο πλευρές θα έχουν σίγουρα την ευκαιρία τους ενώ εμείς χωρίς δίλλημα μπορούσαμε να παρακολουθήσουμε με την άνεσή μας τους New Model Army. Με τόνους εμπειρίας έδειξαν την κλάση τους και πρόσφεραν μια εμφάνιση που ακροβατούσε ανάμεσα στο punk και στο new wave. O μέσος όρος ηλικίας είχε πλέον αυξηθεί και στο Principal βρισκόταν ένα κοινό που γνώριζε πολύ καλά τί έβλεπε.

New Model Army

Δυστυχώς, για να μην «καούμε» από την πρώτη μέρα, «κάψαμε» τους πολυαγαπημένους Κακό Συναπάντημα όπως και όλα τα σχήματα της Red Bull σκηνής, πολλά εκ των οποίων ήταν πραγματικά πολύ αξιόλογα σύμφωνα με μαρτυρίες των παρευρισκομένων.

Παρασκευή 31/08 - Ημέρα 2η

Επειδή δυστυχώς οι δουλειές και οι υποχρεώσεις δεν σταματούν φτάσαμε τον χώρο γύρω στις 19:30 χάνοντας έτσι τους τους πολύ καλούς Wish Upon A Star, Baildsa και τον αγαπημένο του hip-hop κοινού Ταφ Λάθος. Προλάβαμε όμως την ξεσηκωτική εμφάνιση των all-female Doll Skin οι οποίες με την ενέργειά και την σκηνική τους παρουσία τράβηξαν τα βλέμματα. Πολύ καλή και η διασκευή στο, κατά τα άλλα άκυρο, "Whole Lotta Love".

Doll Skin

Για τις επόμενες ώρες το πρόγραμμα είχε για άλλη μια φορά... τρεχάλα! Πολύ καλοί οι θορυβώδεις Σέρβοι Repetitor με το garage/post punk τους, ξεσηκωτικοί οι Beggars με το heavy rock και το πολύ δυνατό, πρόσφατο "The Day I Lost My Head" ενώ μεγάλη έκπληξη αποτέλεσαν οι εντυπωσιακοί Too Many T's με έντονες επιρροές από Beastie Boys. Με λύπη χάσαμε τους Monkey 3 αλλά και τους Naxatras, λόγω προσωπικής αδυναμίας στους Jaya The Cat και τους Therapy? που ακολουθούσαν. "Hello Hangover", "Thessaloniki", "Closing Time" και το κοινό στο Mode Stage χορεύει ασταμάτητα.

Beggars

Η τριάδα στα εξωτερικά stages απαγόρευαν στην προσωπική μου συνείδηση πολλές μετακινήσεις. Οι Therapy? πραγματοποίησαν με χαρακτηριστική άνεση μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του τετραημέρου, η νοσταλγία είχε αρχίσει να χτυπά κατακέφαλα καθώς οι Ιρλανδοί εκτόξευαν την μια επιτυχία μετά την άλλη. "Happy People Have No Stories" ουρλιάζει ο Andy Cairns αλλά εμείς, τρισευτυχισμένοι θα διηγούμαστε για πολύ καιρό την εμφάνιση αυτή.

Therapy?

Είναι πλέον γνωστό τι συμβαίνει στα live των Vodka Juniors αλλά οι Αθηναίοι δεν σταματούν πουθενά. Ο πιο δυνατός σε ένταση ήχος σε όλο το τετραήμερο, σε συνδυασμό με τόνους ενέργειας αλλά και φουσκωτές μπάλες και βάρκες έφεραν το απόλυτο party για άλλη μια φορά στο Street Mode. Αναμφίβολα μια από τις καλύτερες μπάντες της χώρας αυτή τη στιγμή.

Vodka Juniors

Οι Dog Eat Dog ήταν προγραμματισμένο να εμφανιστούν ταυτόχρονα με τον Phil Campbell, γεγονός που ανέφερε και ο frontman John Connor. Οι αναγκαστικές καθυστερήσεις ανάμεσα στις μπάντες που εμφανίζονταν στο Principal ευτυχώς όμως μας επέτρεψαν να παρακολουθήσουμε όλο το set των Αμερικανών ηρώων της νιότης μας και να απολάυσουμε τα "Who's The King", "Rocky", "Expect The Unexpected" και "No Fronts". Απόλυτα διασκεδαστικό ταξίδι στα '90s το οποίο έδεσε απόλυτα με τους Therapy? που προηγήθηκαν.

Dog Eat Dog

Με αυτόν τον τρόπο χάσαμε σχεδόν όλο το σετ των Villagers Of Ioannina City αλλά είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τους Phill Campbell & The Bastard Sons. Ο κιθαρίστας των Motorhead συνδύασε τα κομμάτια του πολύ καλού πρόσφατου δίσκου του με αρκετές επιτυχίες του παλιού του συγκροτήματος. Άφησε τα λόγια στον τραγουδιστή Neil Starr (μοναδικό μέλος της μπάντας που δεν είναι παιδί του Campbell) και αφοσοιώθηκε σε αυτό που γνωρίζει καλύτερα. "Rock Out", "Deaf Forever", "R.A.M.O.N.E.S", "Born To Raise Hell", "Ace Of Spades" αλλά και η πολύ ταιριαστή διασκευή στο "Silver Machine" των Hawkwind αποτέλεσαν μέρος της τίμιας, αρχηγικής εμφάνισης του Campbell.

Phil Campbell & The Bastard Sons

Οι Αθηναίοι Άλλος Κόσμος αποτέλεσαν την ακύρωση της ημέρας και μετά από μερικά κομμάτια του ακουστικού set των The Last Drive αποχωρήσαμε από τον χώρο για λόγους συντήρησης δυνάμεων αφού βρισκόμασταν ακόμα μονάχα στη μέση του φεστιβάλ.

The Last Drive

Σάββατο 01/09 - Ημέρα 3η

Η διαδρομή ξανά ίδια, η ώρα 18:30. Τα πόδια ακόμα βαριά, ένα συκώτι δεν δείχνει να είναι αρκετό και οι Θραξ Πανξ βρίσκονται ήδη στην σκηνή. Πανκοπανυγηροψυχεδέλεια και ο κόσμος δείχνει ότι έχει έρθει από νωρίς με όρεξη να χορέψει και να διασκεδάσει. Ακολουθούν οι The Great Malarkey οι οποίοι με δυο δίσκους και μπόλικη όρεξη υποσχέθηκαν ένα δυναμικό show. Η επιρροή από Manu Chao φανερή άρα αρεστή στο κοινό. Ένα από τα πολλά νέα αξιόλογα σχήματα τα οποία δεν θα είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε στην πόλη μας αν δεν γινόταν το συγκεκριμένο φεστιβάλ.

The Great Malarkey

Συνέχεια όμως με κάτι πιο γνώριμο. Οι 63 High στο Desperados stage με τα πολλά γνωστά κομμάτια τους να ξεσηκώνουν τον κόσμο, τον Alex να κάνει αμοιβαίο «παιχνίδι» με το κοινό το οποίο συμμετέχει ενεργά, τραγουδώντας αρκετούς στίχους. Από τις κλασικές και πιο ταιριαστές μπάντες του φεστιβάλ.

63 High

Οι συγκεκριμένες ώρες επιτρέπουν αλλά και επιβάλλουν πολλές μετακινήσεις για άλλη μια φορά και έτσι πήραμε μικρές δόσεις από το instrumental stoner των Γερμανών Kalamata, θυμηθήκαμε τους Terror X Crew αφού ο Ευθύμης ουρλιάζει "Να Τους Δω Να Τρέχουν", τσεκάραμε τους Deaf Radio οι οποίοι μας άρεσαν πολύ με το περσινό ντεμπούτο τους "Alarm" και είδαμε, έστω και για λίγο, τους πολύ καλούς Roundlights.

Kalamata

Στην κεντρική σκηνή είχε έρθει νωρίτερα η ώρα των The Godfathers των οποίων την εμφάνιση δεν γινόταν να μην παρακολουθήσουμε. To θρυλικό Βρετανικό συγκρότημα αρέσει έτσι και αλλιώς σε μας τους παλιότερους αλλά έχει την ευκαιρία να περάσει την μουσική του σε ένα ευρύτερο, πιο νεανικό κοινό. "Cause I Said So", "She Gives Me Love", "Birth School Work Death" και η παρέα του Peter Coyne αποχωρεί μετά από ένα επιτυχημένο rock 'n' roll show.

The Godfathers

Στον εξωτερικό χώρο συνέχισε ο Λεξ ο οποίος έδωσε την ευκαιρία στο hip-hop κοινό να ξεσηκωθεί και σε μας τον χώρο να κινηθούμε μέχρι να αρχίσει η εμφάνιση των Planet Of Zeus. Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος οι Αθηναίοι αποτέλεσαν ένα από τα highlights τόσο της ημέρας όσο και του φεστιβάλ γενικότερα. Πως θα μπορούσε να γίνει αλλιώς όταν ξεκινάς το show με "Leftovers" και "Vanity Suit". Έξυπνοι, ψαρωτικοί, ασταμάτητοι!

Planet Of Zeus

Στο Desperados οι Παύλος Παυλίδης & Τhe B-Movies, στο Principal Samsara Blues Experiment. Προτιμούμε τους δεύτερους και βρίσκουμε τον χώρο κατάμεστο. Απολαυστικό το ψυχεδελικό show τους αλλά η ζέστη έχει γίνει αφόρητη και έτσι γυρίζουμε στον εξωτερικό χώρο όπου προλαβαίνουμε να ακούσουμε ορισμένες επιτυχίες από Ξύλινα Σπαθιά.

Παύλος Παυλίδης & B-Movies

Λογικό να προλάβουμε αφού οι Παυλίδης έχει καθυστερήσει αρκετά με αποτέλεσμα τα μέλη των Electric Six να έχουν ανέβει στο Mode Stage και να τον χειροκροτούν ειρωνικά. Η παρέα του Dick Valentine είναι γνωστή για το χιούμορ της αλλά η εμφάνισή τους επίσης ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες μας. "Down At McDonnelzzz", "Danger! High Voltage" και φυσικά το απόλυτο hit "Gay Bar" με την cameo εμφάνιση επιφανούς turbojugend μέλους σε ξέφρενο και sexy χορό.

Electric Six

Στο Principal οι Panx Romana μάζεψαν πολύ κόσμο, σήμαναν από νωρίς συναγερμό και ονειρεύτηκαν έναν καλύτερο κόσμο ενώ ταυτόχρονα στον εξωτερικό χώρο οι Therapy? επέστρεψαν για ένα ιδιαίτερο ακούστικό set μπροστά στους πιστούς οπαδούς τους.

Panx Romana

Η τρίτη μέρα πλησίαζε στη λήξη της και εμείς αποχώρησαμε για άλλη μια φορά ταλαιπωρημένοι αλλά γεμάτοι νέες εμπειρίες.

Κυριακή 02/09 - Ημέρα 4η

Αγαπημένο ημερολόγιο, είμαστε για τέταρτη μέρα αποκλεισμένοι στο νησί του fix. Η μπύρα τελειώνει, το κεφάλι ποναέι, τα πόδια μας είναι βαριά. Ολα θα πάνε καλά όμως, σήμερα έχει και Nightstalker.

Πάνος Φραγκιαδάκης

Στην κανονική ροή του προγράμματος, στις 18:00 βρισκόμασταν εκεί ακούραστοι για να παρακολουθήσουμε την αδυναμία που έχουν οι μικρές ηλικίες στον Πάνο Φραγκιαδάκη. O ίδιος καλλιτέχνης αποτέλεσε και το surprise live act που εμφανίστηκε στο Street Stage πολύ αργά το βράδυ.

Bunta Planedo

Συνέχεια με τους Bunta Planedo το νεοσύστατο σχήμα των DJ Tyler (ex-Professional Sinnerz), Γιάννη Δίσκο (Imam Baildi) και MC Yinka (Imam Baildi). Οπως λέει και το όνομά τους (πολύχρωμος πλανήτης), το τρίο ασχολείται με μια πολυδιάστατη μουσική που δεν διστάζει να μπλέξει την dub/reggae ακόμα και με λαϊκά. Ευχάριστο το αποτέλεσμα και θα τους έχουμε στο νου μας στο μέλλον.

Conquering Lion

Συνεχίσαμε με reggae και τους Conquering Lion οι οποίοι με την πολύ δυναμική ζωντανή τους εμφάνιση κέρδισαν το κοινό που έδειχνε ότι και την Κυριακή είχε έρθει με όρεξη να διασκεδάσει. Εμείς από την άλλη για άλλη μια φορά τρέχαμε από stage σε stage ώστε να προλάβουμε τους γεμάτους ενέργεια Oldschool Rednex αλλά και τους Void Droid στο Principal. Punk Rock από την μία, heavy rock απο την άλλη και εμείς πέρασαμε καλά και με τα δύο.

Void Droid

Η ποικιλομορφία στην μουσική συνεχίζεται  και σήμερα και έτσι παρακολουθήσαμε με σεβασμό τον Βέβηλο (γνωστός κυρίως από τους Βαβυλώνα, αλλά και αργότερα με τους Ομερτά), περάσαμε μια βόλτα από τους Ρουμάνους Roadkillsoda διότι πάντα αξίζουν την προσοχή μας και τελικά μεταφερθήκαμε στην κεντρική σκηνή.

Roadkillsoda

Εκεί, μόλις είχαν αρχίσει το δικό τους party οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι Locomondo οι οποίοι ακόμα και αν δεν σου αρέσουν, οφείλεις να παραδεχτείς ότι έχουν καταφέρει πολλά. Ο κόσμος πάντως το διασκέδασε όσο συνεχίζει να μην κάνει κρύο στην Ελλάδα.

Locomondo

Τηλεμεταφορά προς Principal μεριά όπου δεν υπήρχε περίπτωση να χάσουμε τους εξαιρετικούς Puta Volcano οι οποίοι με συνεχόμενες εμφανίσεις στην πόλη μας έχουν χτίσει το δικό τους, πιστό fanbase. Κάθε φορά μου φαίνονται και καλύτεροι και σίγουρα θα παρακολουθούμε τις μελλοντικές τους κινήσεις. Κατά την έξοδό μας είχαμε την ευκαιρία να προλάβουμε τον Βούλγαρο Skiller σε ένα πολύ σύντομο αλλά απίστευτο beatbox show. Αποχώρησε μετά από είκοσι λεπτά μέσα σε αποθεωτικά χειροκροτήματα.

Puta Volcano

Τα Μωρά Στη Φωτιά αρχικά έδειχναν να έχουν ορισμένα προβλήματα με τον ήχο και κυρίως με την φωνή του Στέλιου Σαλβαδόρ αλλά στην συνέχεια τα πράγματα έστρωσαν και οι μεγάλες επιτυχίες του παρελθόντος είναι πάντα ευπρόσδεκτες σε μια τέτοια γιορτή. Από την άλλη οι αξιολάτρευτοι Lionize έχουν στήσει το δικό τους rock 'n' roll party, ανέβασαν στην σκηνή και τον Μπάμπη από Planet Of Zeus και έδειξαν για άλλη μια φορά ότι είναι μια πραγματικά αξιόλογη μπάντα που λατρεύει την χώρα μας.

Lionize

Θα μπορούσα να γράψω βιβλίο ολόκληρο για τους Nightstalker αλλά θα ήταν άδικο προς τα υπόλοιπα, πολλά και αξιόλογα συγκροτήματα που πέρασαν από τα stages του φεστιβάλ. Η μπάντα βρίσκεται σε διαολεμένη φόρμα, ο κόσμος περνά πάντα φανταστικά και οι Αθηναίοι γερόλυκοι κάνουν κίνηση ματ επιλέγοντας μετά από χρόνια να μην κλείσουν το set τους με το "Children Of The Sun". Φυσικά 50 λεπτά είναι πολύ λίγα για να χωρέσουν ακόμα και τα βασικά hits της μπάντας αλλά οι 'stalker δεν θα μπορούσαν να λείψουν από την επετειακή έκδοση του Street Mode.

Nightstalker

H ακύρωση της εμφάνισης (και όλης της περιοδείας) των TheReal McKenzies άφησαν τους πολύ δυναμικούς Ιταλούς Talco να αλωνίζουν μόνοι τους. "St.Pauli", "Bella Ciao", τρόμπετες, πυροτεχνήματα και το party δεν έχει τελειωμό. Και πώς θα μπορύσε να έχει αφού στην συνέχεια οι Marky Ramone's Blitzkrieg μας αποτελειώνουν με 600 κομμάτια Ramones σε μια ώρα. Κερασάκι στην τούρτα ο Greg Hetson των Bad Religion και τα ανεπανάληπτα hetson leaps του. Στα στατιστικά στοιχεία, να αναφερθεί ότι κατά την εμφάνιση του Marky Ramone ακούστηκε για δεύτερη φορά μέσα στο τετραήμερο το "R.A.M.O.N.E.S" των Motorhead ενώ με τη σειρά που εμφανίστηκαν οι μπάντες στο Mode Stage θα μπορούσε κανείς να πει ότι μετά από τριάντα σχεδόν χρόνια οι Nightstalker άνοιξαν για άλλη μια φορά για τους Ramones (σκόρπιες σκέψεις μετά από πολλές μπύρες, τις οποίες δεν χρειάζεται να λάβετε  στα σοβαρά).

Marky Ramone's Blitzkrieg

Με όση δύναμη μας απέμεινε κατευθυνθήκαμε στο Principal όπου οι Stoned Jesus παίζουν κατά πάσα πιθανότητα στο μεγαλύτερο κοινό της ιστορίας τους. Ακόμα καλύτερο είναι ότι το κοινό γνωρίζει πολύ καλά τι ήρθε να δει, χαμογελά και δεν ξινίζει με το πέρασμα από Μαζωνάκη και ταξιδεύει σε άλλους πλανήτες με το "I'm The Mountain". Για άλλη μια φορά η βραδιά έκλεισε με τους The Last Drive, μια από τις πιο ιστορικές μπάντες της χώρας μας, αυτή την φορά όμως σε ένα κανονικό, γεμάτο ηλεκτρισμό live.

The Last Drive

Το δέκατο, επετειακό Street Mode Festival είχε φτάσει στο τέλος του και στέφθηκε αναμφίβολα με απόλυτη επιτυχία. Μια γιορτή μουσικής και λοιπών τεχνών και δραστηριοτήτων του δρόμου που όμοιό του δεν έχει συναντήσει η χώρα μας. Παρακολουθήσαμε ένα σωρό ετερόκλητα ονόματα τα οποία το κοινό στήριξε με όρεξη και σεβασμό ανεξάρτητα από τα μουσικά του γούστα διδάσκοντας έτσι μαθήματα φεστιβαλικής νοοτροπίας που ανέκαθεν απουσιάζε από την χώρα μας. Οι διοργανωτές του Street Mode Festival μπορούν δικαίως να πανηγυρίσουν ότι κέρδισαν το στοίχημα και εμείς ήδη ανυπομονούμε για το τί θα συμβεί του χρόνου. Guys... συγχαρητήρια!

Φωτογραφίες: Γιάννης Βόλκας

  • SHARE
  • TWEET