Οι Ghost θέλουν να αντικαταστήσουν τον frontman τους και να συνεργαστούν με πρόσωπο που θα συζητηθεί

Διαβάστε τι δήλωσε μέλος του συγκροτήματος στο TeamRock

30/05/2014 @ 10:46
Μετά την κυκλοφορία του ντεμπούτου τους, "Opus Eponymous", οι Ghost είχαν αντικαταστήσει τον Papa Emeritus με τον Papa Emeritus II για τις ανάγκες του δεύτερου άλμπουμ τους, "Infestissumam", και πλέον σκέφτονται να προχωρήσουν ξανά σε αντικατάσταση του frontman τους.

Μέλους του συγκροτήματος ανέφερε στο TeamRock πως το συγκρότημα δεν είναι ευχαριστημένο με τον Papa Emeritus II και αναζητά ήδη πιθανές λύσεις για την αντικατάστασή του.

«Θα υπάρξει σίγουρα τρίτος, ψάχνουμε τις επιλογές που έχουμε. Προσπαθούμε να βρούμε ποιος είναι ο καλύτερος υποψήφιος. Ο δεύτερος ήταν πραγματικά μαλάκας, οπότε ψάχνουμε για κάποιον με μια διαφορετική προσέγγιση στα πράγματα. Σίγουρα πρέπει να είναι διασκεδαστής, περιορίζουμε όμως τον αριθμό των υποψηφίων.»

Όσον αφορά τον νέο δίσκο, δήλωσε πως έχουν βρεθεί ο τίτλος του, η βασική θέματολογία και κάποιοι τίτλοι τραγουδιών, υποσχέθηκε κι άλλες περίεργες διασκευές, και αποκάλυψε πως οι Ghost θα ήθελαν να συνεργαστούν με την μουσάτη νικήτρια της Eurovision, Conchita Wurst!

Οι Ghost πρόκειται να εμφανιστούν στο επερχόμενο φεστιβάλ Heavy By The Sea μαζί με τους Deftones, Behemoth και τους «δικούς μας» Nightstalker, Planet Of Zeus και Tardive Dyskinesia.
  • SHARE
  • TWEET