Οι 5 καλύτεροι δίσκοι του 2014 από τον Corey Taylor

Ο frontman των Slipknot και Stone Sour αποκαλύπτει τις προτιμήσεις του

20/11/2014 @ 10:07
Το περιοδικό Revolver, κάθε χρόνο τέτοια εποχή, ζητά από διάσημους καλλιτέχνες να επιλέξουν τους αγαπημένους τους δίσκους της χρονιάς.

Ο Corey Taylor επέλεξε 5, δικαιολογώντας την προτίμησή του. Η λίστα του έχει τουλάχιστον 2 εκπλήξεις. Διαβάστε παρακάτω.

Me First and the Gimme Gimmes, "Are We Not Met? We are Diva!"
«O τίτλος είναι ιδιοφυής και οι διασκευές τους, γελοία… απίθανες! Τους γουστάρω, είναι από τις αγαπημένες μου μπάντες». (τους βλέπετε στη φωτογραφία).

Birds of Satan, "Birds of Satan"
«Αυτή είναι η μπάντα του Taylor Hawkins, ντράμερ των Foo Fighters. Ο δίσκος τους έχει ένα απίθανο ‘70s rock vibe που πραγματικά μου αρέσει».

Melvins, "Hold it In"
«Φανταστικό! Αν είσαι οπαδός τους, αυτό θα το λατρέψεις. Και έχουν μαζί τους δύο τύπους από τους   Butthole Surfers, τον κιθαρίστα Paul Leary και τον μπασίστα Jeff Pinkus."»

Mastodon, "Once More 'Round the Sun"
«Δεν με εδνοαφέρει τι λέει ο καθένας, αλλά είναι φοβερός δίσκος και θα πολεμήσω όποιον υποστηρίζει το αντίθετο. Μερικοί θεωρούν πως είναι εμπορικό, αλλά αυτοί είναι οι τύποι που περιμένουν το ίδιο και το ίδιο από μια μπάντα. Ως μουσικός, είναι βαρετό. Οι Mastodon είναι από την κορυφή ως τα νύχια καλλιτέχνες!»

Steel Panther, "All You Can Eat"
«Τόσο cool. Το άκουγα καθημερινά στη διαδρομή για το στούντιο για το ηχογραφήσουμε το δίσκο των Slipknot. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να οδηγείς και να ακούς Steel Panther. Είναι πλήρης δουλειά με έναν περίεργο τρόπο. Είναι σπουδαίοι μουσικοί, αλλά και από τους πιο έξυπνους και αστείους που έχω γνωρίσει».
  • SHARE
  • TWEET