Ο Mike Portnoy έξω φρενών επί σκηνής στις Φιλιππίνες

12/11/2012 @ 10:42
Ο πρώην drummer των Dream Theater και των Avenged Sevenfold, Mike Portnoy, παραδέχτηκε ότι το στρες που προκαλούν οι περιοδείες προκάλεσε το ξέσπασμά του στη Manila των Φιλιππινών την περασμένη εβδομάδα.

Το περιστατικό συνέβη όταν ο Portnoy αντιμετώπισε ένα πρόβλημα με το drumkit του. Σταμάτησε να παίζει και άρχισε να πετάει πιατίνια και μικρόφωνα γύρω του. Καθώς το προσωπικό του εκεί χώρου προσπαθούσε να αντιληφθεί τι συνέβαινε, ο Portnoy ξεκίνησε να ραπάρει στο κοινό εξηγώντας πόσο εκνευρισμένος είναι. (!)

Μετά το περιστατικό εξήγησε στο επίσημο forum του: «Manila, σε αγαπώ πολύ - αλλά μισώ αυτούς τους μαλάκες που κάνουν μπάχαλο τα drums μου! Πότε θα τα φτιάξουν σωστά επιτέλους; Σας κάναμε να περιμένετε όλο το βράδυ. Θέλουμε να παίξουμε για σας, αλλά το κάνουν δύσκολο για μας. Αυτό είναι κάτι που έχει συμβεί αρκετές φορές στην περιοδεία μας. Ήμασταν όσο διαλλακτικοί γίνεται, αλλά όταν έχεις τέσσερις ανθρώπους που κοιμούνται μόνο δύο ώρες την ημέρα, μερικές φορές η υπομονή εξαντλείται γρήγορα...»

Ο Portnoy αυτόν τον καιρό περιοδεύει με το prog rock supergroup με τους Billy Sheehan, Tony MacAlpine και Derek Sherinian.

  • SHARE
  • TWEET