Ο Lars Ulrich μιλάει για τους Iron Maiden

24/11/2011 @ 11:26
Με το δικό του ιδιαίτερο ύφος, ο Lars Ulrich, σε πρόσφατη συνέντευξη του, απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με τους Iron Maiden, το νέο δίσκο των Metallica σε συνεργασία με τον Lou Reed, "Lulu", αλλά και το μέλλον.

Συγκεκριμένα, για τους Iron Maiden τόνισε: «Ήμασταν, τότε, συνέχεια ανάμεσα σε Άγγλους. Όλοι ήταν οπαδοί των Maiden, οπότε υπήρχε πολύ σαρκαστικό χιούμορ. Βέβαια, όλοι ήμασταν φανατικοί οπαδοί των Iron Maiden και πιστεύω ότι οι Metallica δε θα βρίσκονταν στο σημείο που βρίσκονται τώρα αν δεν ήταν οι Maiden να στρώνουν το δρόμο αλλά και να με εμπνεύσουν να δημιουργήσω το 1981 ένα συγκρότημα».

Και συνέχισε: «Όταν τελειώσαμε το "...And Justice For All" βρισκόμουν στη Νέα Υόρκη και οι Maiden είχαν συναυλία στο New Jersey, ήταν πιθανόν Ιούλιος του 1988. Βγήκα έξω και πήγα στη συναυλία. Καθόμουν πίσω από τον Nicko, κάνανε το "Seventh Son Of A Seventh Son Τour", και στεκόμουν εκεί και παρακολουθούσα. Νομίζω το "Run To The Hills" ήταν το πρώτο τραγούδι του κλεισίματος και μου δίνει τις μπαγκέτες, δείχνοντας με. Σάστισα, ανέβηκα τις σκάλες, άκουσα τον Bruce να με συστήνει στο κοινό και μετά έπαιξα το "Run To The Hills" μπροστά σε 20.000 κόσμο».

Η συνέντευξη έκλεισε με μια δόση νοσταλγίας από τον Lars Ulrich, ο οποίος ανακοίνωσε ότι έχει προγραμματιστεί μια σειρά από εμφανίσεις της μπάντας στην ιδιαίτερη πατρίδα του Lars Ulrich και του James Hetfield, για τον εορτασμό των 30 χρόνων από την ίδρυση των Metallica.
  • SHARE
  • TWEET