Ο Brant Bjork στην Αθήνα αυτή τη βδομάδα - Κερδίστε προσκλήσεις

16/04/2010 @ 05:28
Το Rocking.gr σε συνεργασία με τη Spit Like A Man Promotions προσφέρουν την ευκαιρία σε δύο τυχερούς να απολαύσουν εντελώς δωρεάν τον Brant Bjork, στην επερχόμενη συναυλία του στο An Club, στις 19 Απριλίου.



Στείλτε μας απλώς τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας) στο contest@rocking.gr με την υπόδειξη "Brant Bjork". Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι και την Κυριακή, 18 Απριλίου, στις 21:00. Οι δύο νικητές του διαγωνισμού θα προκύψουν από κλήρωση και θα ενημερωθούν τηλεφωνικώς ή μέσω e-mail.





Tην Δευτέρα 19 Απριλίου θα έχουμε την χαρά  να απολαύσουμε από κοντά τον Brant Bjork, ο οποίος στα πλαίσια της περιοδείας του για το νέο του δίσκο με τίτλο "Gods And Goddesses", θα επισκεφτεί την χώρα μας και θα μας προσφέρει μια μαγική βραδιά. Μαζί του δύο από τις καλύτερες μπάντες της underground rock σκηνής της χώρας, οι The Dive και οι Planet Of Zeus.

Brant Bjork

Ο πρώην ντράμερ των θρυλικών Kyuss και των καλιφορνέζων Fu Manchu, κυκλοφορεί  αισίως τον έβδομο προσωπικό του δίσκο και για άλλη μια φορά μας ταξιδεύει  στον δικό του ερημικό και  groovy κόσμο.

Μετά την αποχώρηση του από τους Fu Manchu, ο Bjork διάλεξε τον δύσκολο δρόμο και απομακρύνθηκε αρκετά από την «ταμπέλα» του stoner  . Άλλωστε το να βγάλει άλλο ένα "Blues for the Red Sun" ή ένα "Sky Valley" ή ακόμη και ένα  "The Action Is Go" δεν ήταν πλέον πρόκληση για τον ταλαντούχο μουσικό. Ακολουθώντας πάντα  τον δρόμο της καρδιάς του, ο Brant Bjork κυκλοφόρησε τον πρώτο του προσωπικό δίσκο με τον τίτλο "Jalamanta" (1999)  δείχνοντας  σε όλους ότι η μουσική του δεν είχε όρια και δεν μπορούσε εύκολα να κλειστεί σε καλούπια.

Με ένα jam feelin' να αιωρείται σε κάθε δίσκο του, κατάφερε να δημιουργήσει μουσική που μιλάει απευθείας στην ψυχή του ακροατή. Ο Brant Bjork δεν έμεινε ποτέ στάσιμος και αρχίζοντας από το συγκλονιστικό "Jalamanta" έδειχνε με κάθε του κυκλοφορία  πώς είχε να προσφέρει κάτι ξεχωριστό στο χώρο της μουσικής.
Η έκφραση συναισθημάτων είναι η κινητήριος δύναμη πίσω από κάθε εξόρμηση  του Brant Bjork.  Τα "Brant Bjork and the Operators", "Keep Your Cool", "Somera Sol" ή το "Punk Rock Guil" είναι δίσκοι γεμάτοι με μουσική  που δεν ακολουθεί τις προσταγές της εκάστοτε μόδας και που σαν μοναδικό σκοπό έχει το groove.  

Η επίσκεψη του ΒΒ στη χώρα μας σίγουρα αποτελεί ένα ξεχωριστό γεγονός, το οποίο αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία αν λάβουμε υπόψη μας ότι για άλλη μια φορά ο κύριος Bjork θα έχει στις αποσκευές του ακόμα ένα φανταστικό άλμπουμ και μια μπάντα η οποία μπορεί να rock-άρει όπως λίγοι συνάδελφοι τους επί σκηνής. Let there be rock!

http://www.brantbjork.com/
http://www.myspace.com/brantbjork

The Dive


Εκεί όπου συναντιούνται η αύρα του Seattle, η ατμόσφαιρα των Tool  και το groove της heavy rock αισθητικής ,οι The Dive «απλώνουν» τις ψυχεδελικές επιρροές τους και χαώνουν το σύμπαν. Από τους Mudhoney και τους Sonic Youth μέχρι τους Misuse και τους Cube , το συγκρότημα δίνει κάθε φορά μια ξεχωριστή εμφάνιση . Ο πρώτος τους δίσκος επιτέλους είναι έτοιμος και κυκλοφορεί πολύ σύντομα. Μέχρι τότε…

www.myspace.com/thedivegr

Planet Of Zeus

Όσοι έχετε δει τους Planet Of Zeus live ξέρετε ήδη πως ο δρόμος του rock είναι δύσκολος…Το κουαρτέτο ετοιμάζεται να μπει στο στούντιο για να ηχογραφήσει  τον διάδοχο του “Eleven The Hard Way”  που απέσπασε  ουκ ολίγα θετικά σχόλια( αν μη τι άλλο όταν ο John Garcia σε εκθειάζει είναι κάτι …). Heavy rock n roll από τον πλανήτη του Δία ο οποίος είναι ο μεγαλύτερος από όλους τους άλλους πλανήτες και δορυφόρους μαζί. Και αν αυτή η πληροφορία δεν σας έπεισε, απλά περάστε μια βόλτα από το myspace της μπάντας…

www.myspace.com/planetofzeusgr

Σας περιμένουμε όλους για να περάσουμε ακόμα  ένα ξεχωριστό βράδυ ,με αεράκι  ερήμου αυτήν τη φορά… Μετά τη συναυλία θα ακολουθήσει party στο  Roi Mat ,όπου θα έχετε την ευκαιρία να γνωριστείτε από κοντά με έναν από τους επιδραστικότερους μουσικούς της τελευταίας 20ετίας.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:15
Η συναυλία ξεκινά στις 20:45

Το εισιτήριο κοστίζει 20 ευρώ.

www.slam.gr
www.myspace.com/slamgr
  • SHARE
  • TWEET