O Brant Bjork προσέγγισε τον Josh Homme για reunion των Kyuss

Οι δύο πρώην συμπαίκτες μίλησαν για μια ενδεχόμενη ιστορική επανασύνδεση

24/03/2021 @ 16:14

Ο Αμερικανός μουσικός, Brant Bjork, αποκάλυψε πως έκανε προσέγγιση στον κιθαρίστα των Queens Of The Stone Age, Josh Homme, για πιθανή επανασύνδεση του κλασικού lineup των Kyuss.

Ο πρώην ντράμερ των Kyuss σε πρόσφατη συνέντευξη του είπε πως προσπάθησε να επιδιορθώσει την σχέση του με τον ηγέτη της μπάντας μετά την αποκάλυψη του τελευταίου πως είναι ανοιχτός στο να παίξει με τους πρώην συμπαίκτες του ξανά για να ξαναγράψει το τελευταίο κεφάλαιο της μπάντας.

Στο παρελθόν ο Homme μαζί με τον μπασίστα Scott Reeder είχαν κινηθεί νομικά εναντίον του Bjork και του John Garcia, όταν οι τελευταίοι προσπάθησαν να κατοχυρώσουν εμπορικά το όνομα των Kyuss. Η κατάληξη δικαίωσε του Homme και Reeder, απαγορεύοντας την χρήση ακόμα και του ονόματος Kyuss Lives σε δίσκους και συναυλίες.

«Δεν έπρεπε να διαλυθούμε ποτέ. Αν ξέραμε τόσο μικροί πως να διατηρήσουμε την μπάντα ενωμένη - γιατί ήμασταν πολύ μικροί, και ήταν δύσκολο - θα την συνεχίζαμε και θα κάναμε τα διαλείμματα μας για να κάνουμε άλλα πράγματα. Πάντα υπάρχει τρόπος να το κάνεις, αρκεί να υπάρχει επικοινωνία. Και εκεί είναι το πρόβλημα. Με τα χρόνια εγώ και ο Josh, που επιβλέπαμε την ύπαρξη της μπάντας, με διάφορους τρόπους, είχαμε θέμα επικοινωνίας. Το οποίο είναι ενδιαφέρον, επειδή σαν παιδιά, είχαμε εξαιρετική επικοινωνία» είπε ο Brant Bjork.

«Άκουσα το σχόλιο του (Homme). Και ήταν ενδιαφέρον ότι ο Nick (Oliveri) με κάλεσε και μου είπε να το τσεκάρω. Δεν μιλάμε πλέον, δεν ξέρω τι κάνει και ποιος είναι σήμερα. Αλλά σε σχέση με όσα έχουμε κάνει με τους Kyuss, θεώρησα πως είναι υγιή λεγόμενα και μια υγιής προοπτική πάνω στα πράγματα. Και ένας φίλος με παρότρυνε να του μιλήσω. Και τον προσέγγισα, φάνηκε θετικός, ειπε ότι θα με ξανακαλέσει. Και χάρηκα. Αλλά ποτέ δεν συνέβη. Οπότε δεν ξέρω τι να πω για αυτό» συνέχισε ο Αμερικανός μουσικός.

Ο Josh Homme όταν είχε ερωτηθεί σχετικά στην επέτειο 25 χρόνων από την κυκλοφορία του "...And The Circus Leaves Town" είπε: «Η φιλοσοφία μου ήταν πάντα, ποτέ μην κάνεις reunion, ποτέ μην κάνεις sequel. Δεν είναι ότι ήταν, αλλά ότι είναι τώρα. Και έτσι ένιωθα».

Ωστόσο άφησε ορισμένες ελπίδες λέγοντας πως «έχουν υπάρξει στιγμές που σκέφτομαι πως δεν μπορεί να τελειώσει έτσι, και ο μόνος αληθινός τρόπος να το τελειώσουμε είναι να παίξουμε».

  • SHARE
  • TWEET