Πρώτο δείγμα από την νέα μπάντα των Brant Bjork και Nick Oliveri

Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί ξανά στους Kyuss

22/03/2021 @ 10:32

Οι Stoner, το νέο desert rock trio, που αποτελείται από τους Brant Bjork, Nick Oliveri και Ryan Gut, κυκλοφόρησαν ένα νέο συναυλιακό film με τίτλο "Live In The Mojave Desert: Vol IV".

Η σειρά "Live In The Mojave Desert" περιλαμβάνει ολόκληρες συναυλίες των Earthless, Neblula, Spirit Mother, Mountain Tamer και Stoner βιντεοσκοπημένες στο φυσικό αμφιθέατρο της ερήμου Mojave στην Καλιφόρνια.

«Ο Nick με κάλεσε και ήθελε να τζαμάρουμε. Οπότε βρεθήκαμε και περνάγαμε καλά και φαινόταν σωστό. Ήταν cool που παίζαμε όλοι μας μαζί. Ήταν σαν να ήμασταν παιδιά και να ξεκινάγαμε ξανά να παίζουμε για την πλάκα μας χωρίς καμία εξωτερική πίεση» είπε ο Brant Bjork.

«Οι Stoner είναι μια κανονική μπάντα. Έχουμε μακροχρόνια πλάνα για το συγκρότημα και τη μουσική που κάνουμε. Κλείνουμε περιοδείες για το 2022 στην Ευρώπη και ίσως στις Η.Π.Α. Αυτά τα σχέδια είναι στα χέρια των ατζέντηδων αλλά μας είπαν ότι η πανδημία θα είναι υπό μεγαλύτερο έλεγχο του χρόνου και περισσότερα μέρη θα είναι ανοιχτά για live εμφανίσεις» συνέχισε ο πρώην ντράμερ των Kyuss.

Δείτε το "Own Yer Blues" από τους Stoner εδώ

  • SHARE
  • TWEET