Ο Stephen Pearcy εγκαταλείπει τους Ratt αφήνοντας αιχμές για τα εναπομείνατα μέλη

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο πρώην πλέον frontman του συγκροτήματος

25/04/2014 @ 11:53
Εκτός Ratt έθεσε εαυτόν ο frontman και μοναδικό μέχρι πρότινος ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος, Stephen Pearcy, σύμφωνα με την ακόλουθη ανακοίνωση που εξέδωσε ο ίδιος και έχει αναλυτικά ως εξής:

«Μετά από 30 χρόνια και αφότου δημιούργησα τη μπάντα και έχασα ένα πραγματικό αδελφό, τον Robbin (Crosby, πρώην κιθαρίστας των Ratt), ήρθε η ώρα να αποχωρήσω.

Έχω τελειώσει επισήμως με οτιδήποτε έχει να κάνει με τους Ratt, εξαιτίας της συνεχούς αναταραχής, των άλυτων θεμάτων, των προσωπικών επιθέσεων και απειλών στις δημόσιες τοποθετήσεις και πάνω απ’ όλα, λόγω της έλλειψης σεβασμού προς τους οπαδούς.

Είμαι πολύ ικανοποιημένος και περήφανος για την κληρονομιά και τη μουσική που έχω δημιουργήσει. Αυτή η μουσική θα ζήσει πολύ περισσότερο από εμάς. Δεν χρωστάω τίποτα σε κανέναν, παρά μόνο ένα τεράστιο εγκάρδιο ευχαριστώ για την παρουσία σας στο πάρτυ τα τελευταία 30 χρόνια.

Με πολύ σεβασμό, η ζωή συνεχίζεται και η μουσική που δημιούργησα θα συνεχίσει να ακούγεται για πολλά χρόνια, παρά τα σκοτεινά σύννεφα που είχαν μείνει για πολύ καιρό. Θα συνεχίσω να δημιουργώ μουσική και να εμφανίζομαι ζωντανά. Θα σας δω εκεί έξω!»

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από ένα περίπου μήνα οι Ratt είχαν εκδώσει επίσημη ανακοίνωση, αναφέροντας πως ακύρωσαν την συμμετοχή τους στο Monsters Of Rock Cruise εξαιτίας του θανάτου της αδελφής του Pearcy.

Οι Ratt είχαν γνωρίσει τεράστια επιτυχία την δεκαετία του '80 στην Αμερική ως ένα από τα προεξάρχοντα σχήματα της glam metal σκηνής και κυκλοφόρησαν το τελευταίο τους στούντιο άλμπουμ με τίτλο "Infestation" το 2010.
  • SHARE
  • TWEET