Matt Sorum: «Δίναμε καλύτερες συναυλίες όποτε αργούσαμε να βγούμε στη σκηνή»

Ο πρώην ντράμερ των Guns N' Roses αναφέρθηκε στην περιβόητη συνήθεια της μπάντας στις συναυλίες της

01/09/2021 @ 23:50

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Billboard, ο πάλαι ποτέ ντράμερ των Guns N' Roses, αλλά και μετέπειτα των Velvet Revolver, Matt Sorum, σχολίασε μια περιβόητη συνήθεια της διάσημης μπάντας από το παρελθόν.

Συγκεκριμένα, ο μουσικός αναφέρθηκε στην συνηθισμένη αργοπορία των Guns N' Roses στα τέλη των '80ς και κατά τη διάρκεια των '90ς, μέχρι να εμφανιστούν στη σκηνή, με αποτέλεσμα οι συναυλίες να ξεκινούσαν ώρες μετά την προβλεπόμενη.

Ο Sorum υποστήριξε βέβαια πως αυτό είχε ως αποτέλεσμα το συγκρότημα να αποδίδει καλύτερα επί σκηνής:

'«Ημασταν στο backstage, και είχαμε αργήσει δύο ώρες και ήμουν εκνευρισμένος. Οπότε, όταν ερχόταν η ώρα να ανέβουμε στη σκηνή, ήταν πραγματικό rock 'n' roll!

Υπήρχε πολύς εκνευρισμός, άγχος, πίεση, αλλά ανέβαζε επίπεδο ολόκληρο το σόου. Το κοινό ήταν έτοιμο να εκραγεί από θυμό επειδή είχαμε αργήσει. Απαξ και ανεβαίναμε όμως, μερικές συναυλίες ήταν κόλαση».

Μπορείτε εδώ να ανατρέξετε στο άρθρο του Αντώνη Μουστάκα με θέμα την ιστορική εμφάνιση του συγκροτήματος στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, έπειτα από δίωρη αναμονή του εγχώριου κοινού, που θα έβλεπε τους Guns N' Roses για πρώτη φορά στη χώρα μας.

  • SHARE
  • TWEET