Ο Bruce Dickinson παίρνει θέση στο δίλημμα Madonna ή Lady Gaga

...και δεν κρύβει την προτίμησή του

25/09/2015 @ 20:32
Σε πρόσφατη συνέντευξή του για το Corus Radio, ο Bruce Dickinson κλήθηκε να πάρει θέση στο ...δίλημμα Lady Gaga εναντίον Madonna και ο διάσημος τραγουδιστής των Iron Maiden κάθε άλλο παρά αδιάβαστος πιάστηκε.

«Νομίζω ότι είναι φοβερή και συμφωνώ μαζί της: δεν είναι η επόμενη Madonna, είναι πολύ καλύτερη! Καταρχάς, μπορεί να τραγουδήσει, έχει πολύ καλύτερη φωνή. Συν τοις άλλοις, είναι καλή στα μουσικά όργανα που παίζει. Οποιοσδήποτε πάει σε τελετή βραβείων ντυμένος ως σάντουιτς με μπέικον έχει την ψήφο μου! Είναι φοβερή.»

Υπενθυμίζουμε πως πριν λίγο καιρό, η Lady Gaga είχε δηλώσει: «Θέλω να γίνω οι επόμενοι Iron Maiden»!

Πιο συγκεκριμένα, είχε πει: «Είναι μία από τις μεγαλύτερες μπάντες της ιστορίας. Μερικοί ίσως δεν κατανοούν την σημασία και αξία τους. Γεμίζουν ακόμα στάδια, λόγω της κουλτούρας της μουσικής, της ποίησής τους και ενώνουν όλους τους οπαδούς στην ουσία τους. Να ακούνε κάθε τραγούδι με τις γροθιές στον αέρα».

H Aμερικανίδα καλλιτέχνιδα, ουδέποτε έκρυψε τη λατρεία της για το metal και γενικότερα για τη σκληρή μουσική, απαντώντας πέρσι πως το αγαπημένο της τραγούδι είναι το "Black Sabbath" των Black Sabbath. Στο twitter, διαφημίζοντας τη συνέντευξη, έγραψε «φοράω το δικό μου Number Of The Beast μπλουζάκι, περήφανη που είμαι οπαδός, 666».

Τώρα, ήταν η σειρά του Bruce Dickinson να αποκαλύψει την εκτίμηση που τρέφει για την mainstreap pop μουσική...
  • SHARE
  • TWEET