Νέος δίσκος για τους Nails

Αναμένεται στις αρχές του 2016

07/12/2015 @ 11:00
Αφότου υπέγραψαν πέρισυ με την Nuclear Blast Entertainment, οι Nails σημειώνουν μεγάλη πρόοδο σχετικά με το νέο τους άλμπουμ.

Συγκεκριμένα, το grindcore σχήμα από την νότια California θα ξεκινήσει τις ηχογραφήσεις για τον τρίτο full-length δίσκο του, ο οποίος θα φέρει τον τίτλο "You Will Never Be One Of Us" στις 27 Δεκεμβρίου σε συνεργασία με τον Kurt Ballou (Converge, High On Fire, Vallenfyre, Misery Index, Today Is The Day).

O δίσκος προγραμματίζεται να κυκλοφορήσει μέσα στο πρώτο τέταρτο του 2016.

Ο Todd Jones (φωνητικά, κιθάρα) σχολίασε:
«Υπό το φόβο του πόσο περιττές ακούγονται οι περιγραφές προ κυκλοφορίας ενός άλμπουμ, δεν θα προσπαθήσω να περιγράψω τον ήχο του "You Will Never Be One Of Us". Θα πω μόνο ότι του δόθηκε η ίδια φροντίδα και προσοχή που δόθηκε και στα δύο προηγούμενα album μας, "Unsilent Death" και "Abandon All Life". Είναι τόσο εμπνευσμένος όσο και εκείνα.»

«Ο νέος μας δίσκος έχει κάποιες ανατροπές, των οποίων τα θεμέλια μπήκαν με τα δύο προηγούμενα album μας, αλλά και αρκετά από τα γνωστά πράματα που περιμένει κανείς από τους Nails. Το "You Will Never Be One Of Us" είναι για όλους όσοι νιώθουν αηδιασμένοι ή έχουν μπουχτίσει με τους απατεώνες που αναρριχώνται κοινωνικά και προσπαθεί να αποδομήσει οτιδήποτε αυτοί θεωρούν άξιο να αφιερώσουν τη ζωή τους. Μπορώ να πω με σιγουριά 110%: Δεν θα σας απογοητεύσουμε».

Οι Nails είχαν συμπεριληφθεί στη λίστα του rocking.gr μετα 100+1 τραγούδια του 2013.
  • SHARE
  • TWEET