Νέα επεισόδια στο σίριαλ της σύλληψης της Fiona Apple

25/09/2012 @ 11:40
Η ιστορία με τη σύλληψη της Fiona Apple στο Τέξας για κατοχή μικροποσότητας μαριχουάνας γίνεται όλο και πιο ενδιαφέρουσα.



Αφού βγήκε έξω πληρώνοντας την εγγύηση που ορίστηκε, έδωσε το αναβληθέν της show στο Τέξας προχθές. Κατά τη διάρκεια της συναυλίας δε μάσησε τα λόγια της αναφερόμενη στην περιπέτειά της, αφήνοντας υπονοούμενα για «μη αρμόζουσα συμπεριφορά και πιθανή τέλεση παράνομων πράξεων» από μέρους των αστυνομικών κατά τη σύλληψη και την κράτησή της. Ισχυρίστηκε, δε, ότι κατέχει αποδείξεις, τις οποίες δεν είναι διατεθειμένη να αποκαλύψει, εκτός αν το θέλουν και οι τέσσερις (φερόμενοι ως εμπλεκόμενοι) ένστολοι, που -σύμφωνα με την ίδια- άγχωνται να γίνουν διασημότητες ("I will hold that secret forever, unless of course you're interested in being a celebrity. I'll make you fucking famous any time you ask...").

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το video με την επίμαχη αναφορά της κατά την προχθεσινή συναυλία.



Όλα αυτά δημοσιεύθηκαν χθες το πρωί και δημιούργησαν ιδιαίτερη αίσθηση, αλλά δεν ήταν παρά μόνο η αρχή. Χθες το απόγευμα (πρωί ώρα Η.Π.Α.). απάντησε ο Τεξανός Σερίφης, λέγοντάς της ότι είναι σαφώς διασημότερος από εκείνη ("Honey, I’m already more famous than you").

Φυσικά, ο Σερίφης δεν έχασε την ευκαιρία να διαφημίσει το έργο της Υπηρεσίας, ξεκαθαρίζοντας στη Fiona ότι από το Τέξας δεν περνάει κουνούπι και για του λόγου το αληθές της υπενθύμισε ότι στο παρελθόν το Τμήμα έχει σημειώσει ανάλογες επιτυχίες έχοντας «εξαρθρώσει» κι άλλους ανάρμοστους λεβέντες (Snoop Dog, Willie Nelson, Armie Hammer κλπ.), οι οποίοι, επίσης, πιάστηκαν στη δαγκάνα του Νόμου για κατοχή μικροποσοτήτων μαριχουάνας, απολύτως επικίνδυνων για τον εκτροχιασμό μιας κοινωνίας, όπου κάθε χρόνο πεθαίνουν 11.000 άνθρωποι από σφαίρες όπλων. Ο Σερίφης κατέληξε συμβουλεύοντάς τη Fiona να «βγάλει το σκασμό και να τραγουδήσει» ("Shut Up and Sing").

Κάτι μας λέει ότι έπεται συνέχεια. Μέχρι τότε σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να μην αφήσετε να σας περάσει απαρατήρητος ο τελευταίος δίσκος της Apple, ο οποίος -αναμφίβολα- είναι ένας από εκείνους που χαρακτηρίζουν τη χρονιά (διαβάστε την κριτική μας εδώ).

  • SHARE
  • TWEET