Νέα video από Metallica, Foo Fighters και At The Gates

Live video από Metallica και Foo Fighters, video clip από τους At The Gates

22/11/2014 @ 18:49
Οι Metallica ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στην εκπομπή του Craig Ferguson αυτή την εβδομάδα με τα δύο πρώτα τραγούδια από το επονομαζόμενο "Black Album".

Μετά λοιπόν από το "Hit the Lights" και τα "Fuel" και "For Whom The Bell Tolls", έπαιξαν ζωντανά την Πέμπτη και χθες Παρασκευή αντίστοιχα τα θρυλικά "Enter Sandman" και "Sad but True"



Οι Foo Fighters εμφανίστηκαν την Τετάρτη που μας πέρασε στην εκπομπή "The Ellen DeGeneres Show", παρουσιάζοντας ζωντανά το "In The Clear" μέσα από το νέο τους άλμπουμ "Sonic Highways".

Μετά από την δεύτερη θέση στα charts της Μεγάλης Βρετανίας, το "Sonic Highways" βρέθηκε στην δεύτερη θέση και στις Η.Π.Α. (πίσω από το"1989" της Taylor Swift), πουλώντας την πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας του 190 χιλιάδες αντίτυπα.



Οι At The Gates κυκλοφόρησαν στα τέλη του προηγούμενου μήνα το πολυαναμενόμενο άλμπουμ της επιστροφής τους με τίτλο "At War With Reality" και διαθέτουν ένα νέο video clip για το κομμάτι "Heroes And Tombs". 

Εκτός από την κριτική του δίσκου, στις σελίδες του Rocking.gr θα βρείτε ακόμη την συνέντευξη που παραχώρησε στον Άλκη Κοροβέση ο συνιδρυτής, κιθαρίστας και βασικός συνθέτης της μπάντας, Anders Björler.

Οι At The Gates πρόκειται να επισκεφθούν την χώρα μας τον ερχόμενο Ιανουάριο, για να δώσουν δύο συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
  • SHARE
  • TWEET