Ο Marilyn Manson αποκεφαλίζει τον Donald Trump!

Το teaser για το επερχόμενο "SAY10" αποκαλύπτει τις πολιτικές θέσεις του Αμερικανού shock rocker

08/11/2016 @ 18:47

Ο Marilyn Manson έδωσε στην δημοσιότητα ένα teaser video για το ομότιτλο τραγούδι του επερχόμενου δέκατου studio άλμπουμ του, "SAY10", που θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2017.

Το κλιπ, η σύλληψη και η σκηνοθεσία του οποίου ανήκει στον Tyler Shields, εμφανίζει τον Manson καθισμένο στον θρόνο του, πριν να σκίσει σελίδες της Βίβλου και να αποκεφαλίσει έναν ξανθό άνδρα με σκούρο κουστούμι και κόκκινη γραβάτα, που μοιάζει πολύ στον αμφιλεγόμενο Ρεπουμπλικάνο υποψήφιο για την Προεδρεία των ΗΠΑ, Donald Trump!

Ο Manson δήλωσε στην Daily Beast ότι το video είναι ανοιχτό σε πολλές και διαφορετικές ερμηνείες: «Ανεξαρτήτως αποτελέσματος (των εκλογών), τα εικαστικά έχουν σαν στόχο να δημιουργήσουν προβληματισμό. Γιατί τα ζητήματα προφανώς ξεπερνούν το σήμερα. Έχουμε να κάνουμε με τις απέλπιδες πράξεις ανθρώπων που πιστεύουν όσα λέει ένας άπιστος».

Και συνεχίζει: «Αυτή την στιγμή, είμαστε σε πλήρη σύγχυση σε ό,τι αφορά την θρησκεία, την πολιτική, την σεξουαλικότητα και πώς όλα αυτά συνδέονται και όλο αυτό έχει εξελιχθεί σε τσίρκο. Είναι η στιγμή για μένα ως καλλιτέχνης, και πολύ περισσότερο, ως Αμερικανός καλλιτέχνης, να κάνω κάτι που να προκαλέσει μια σειρά ερωτημάτων και όχι απλώς δηλώσεις».

 

REVELATION CHAPTER 13. http://www.thedailybeast.com/articles/2016/11/08/marilyn-manson-s-shocking-trump-video.html

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Marilyn Manson (@marilynmanson) στις

  • SHARE
  • TWEET