Οι Enforcer έρχονται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Αναμένονται οι λεπτομέρειες του νέου άλμπουμ

10/01/2019 @ 12:23

Εν αναμονή των ανακοινώσεων για την κυκλοφορία του πέμπτου τους studio άλμπουμ μετά από τέσσερα χρόνια, έγινε γνωστό ότι οι Enforcer θα επιστρέψουν στη χώρα μας για συναυλίες τον Μάιο.

Συγκεκριμένα, πρόκειται να εμφανιστούν στην Αθήνα και στο Κύτταρο Live Club το Σάββατο 25 Μαΐου και την επομένη στη Θεσσαλονίκη και το Eightball.

Τη συναυλία στην Αθήνα θα ανοίξουν οι Έλληνες Darklon και οι Neptune, με τη διοργανώτρια Eat Metal Records να τηρεί την υπόσχεσή της μετά την ακύρωση των Σουηδών στο δεύτερο Into Battle Festival.

Περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές των εισιτηρίων, την προπώληση και τα support σχήματα στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να γίνουν γνωστές στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Τελευταίο μέχρι στιγμής studio άλμπουμ των Enforcer ήταν το "From Beyond" που κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2015 και ακολουθήθηκε από το live άλμπουμ "Live By Fire" τον Νοέμβριο του ίδιου έτους.

Η τελευταία από τις δεκαπέντε συνολικά συναυλίες που έχουν δώσει στη χώρα μας οι Σουηδοί heavy/speed metallers έλαβε χώρα τον Δεκέμβριο του 2015 στο Κύτταρο, με support τους Screamer, Monument, Demolition Train και Nightbreed.

  • SHARE
  • TWEET