Νέα video από In Flames, Blackberry Smoke και Ne Obliviscaris

Video clip από In Flames και Blackberry Smoke, live video από Ne Obliviscaris

19/02/2015 @ 16:14
Οι In Flames κυκλοφόρησαν τον Σεπτέμβριο τον τελευταίο τους δίσκο με τίτλο "Siren Charms" και έδωσαν στην δημοσιότητα το video clip για το κομμάτι "Paralyzed". Δείτε το εδώ, μέσω του Vevo καναλιού της μπάντας στο YouTube.

Στις σελίδες του Rocking.gr θε βρείτε μεταξύ άλλων την κριτική του τελευταίου δίσκου των In Flames, "Siren Charms", την συνέντευξη που παραχώρησε στον Άλκη Κοροβέση ο Anders Fridén, κι έναν αναλυτικό οδηγό δισκογραφίας της μπάντας. 



Λίγες ημέρες μετά από την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου με τίτλο "Holding All Τhe Roses", οι Blackberry Smoke διαθέτουν ένα ολοκαίνουριο video clip για το κομμάτι "Too High".

Στις ηλεκτρονικές μας σελίδες βρίσκεται ήδη η κριτική του δίσκου από τον Αντώνη Μουστάκα, καθώς και μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη που μας είχε παραχωρήσει πριν από μερικούς μήνες ο frontman της μπάντας, Charlie Starr. 



Οι Ne Obliviscaris περιοδεύουν αυτό το διάστημα προωθώντας τον περσινό, δεύτερό τους δίσκο με τίτλο "Citadel" και μοιράζονται με το κοινό το δωδεκάλεπτο live video του "Forget Not" από το ντεμπούτο τους "Portal Of I"

Ολοκληρώνοντας τις ζωντανές τους εμφανίσεις στην πατρίδα τους, στα πλαίσια του φεστιβάλ Soundwave, οι Αυστραλοί πρόκειται να επισκεφθούν το ερχόμενο καλοκαίρι την Ευρώπη, καθώς θα συμμετάσχουν μεταξύ άλλων στα διάσημα φεστιβάλ Hellfest (Γαλλία), Tuska Open Air (Φινλανδία), Summer Breeze (Γερμανία) και Resurrection Fest (Ισπανία).
  • SHARE
  • TWEET