Nέα απαγόρευση συναυλίας στη Ρωσία, «θύμα» οι Cradle Of Filth

H αφορμή αυτή τη φορά ήταν η ξαφνική επιδρομή της αστυνομίας για ναρκωτικά

23/10/2014 @ 12:17
Οι Cradle Of Filth είναι η τελευταία μπάντα που αντιμετωπίζει προβλήματα στη Ρωσία λόγω των χριστιανικών οργανώσεων.

Όπως και με τους Behemoth και Cannibal Corpse μέσα στη χρονιά, έτσι και με τους Βρετανούς extreme metallers, θρησκευτικές οργανώσεις διαδήλωσαν την αντίθεσή τους στην έλευση συγκροτημάτων που θεωρούν «προσβολή στον χριστιανισμό».

Ζητούν επίμονα ακυρώσεις συναυλιών και κάθε φορά η αιτία που δίνεται στη δημοσιότητα είναι διαφορετική, σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες του  management κάθε μπάντας. Στην περίπτωση των Cradle Of Filth, η συναυλία τους στο Novosibirsk της Σιβηρίας την προηγούμενη Δευτέρα, δεν έγινε όταν η αστυνομία τους ζήτησε να βρουν άλλο μέρος, καθώς θα ξεκινούσε έρευνα για ναρκωτικά, λίγη ώρα πριν ξεκινήσει το live.

Aντιπρόσωπος των διοργανωτών, δήλωσε πως θα προβούν σε επίσημη διαμαρτυρία και καταγγελία εναντίον των «χριστιανών ακτιβιστών του κινήματος Gods Will που αποκαλούν τους Cradle σατανιστές» ενώ τόνισε πως ήταν αδύνατον να βρεθεί εκείνη την ώρα άλλο μέρος για να παίξουν.

Οι ίδιοι οι Cradle Of Filth στη σελίδα τους στο facebook, τονίζουν συνεχώς πόσο πετυχημένες είναι οι εμφανίσεις τους στη Ρωσία και έχουν απομείνει τρεις ακόμα ημερομηνίες (23, 25, 26/10) για να παίξουν.

  • SHARE
  • TWEET