Οι Cradle Of Filth επιστρέφουν για δύο συναυλίες

Το διάσημο black metal σχήμα έρχεται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη μαζί με Wednesday 13 και Sick N Beautiful

13/09/2023 @ 09:21

Η Made of Stone Productions περήφανα παρουσιάζει

CRADLE OF FILTH – WEDNESDAY 13 – SICK N BEAUTIFUL  ζωντανά σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Σάββατο  2  Μαρτίου  2024  ||  Principal Club Theater , Θεσσαλονίκη

Κυριακή  3  Μαρτίου  2024  ||  Fuzz Live Music Club , Αθήνα

ώρα προσέλευσης  19:00 | ώρα έναρξης  19:15

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ :

-- περιορισμένη προπώληση : 27€

-- προπώληση : 30€
-- ταμείο : 35€

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ :
-- more.gr (πανελλαδικά)
-- Καταστήματα Nova (πανελλαδικά)

-- Καταστήματα Public (πανελλαδικά)

-- Μetal Era (Αθήνα)

-- The Nephilim Store (Θεσσαλονίκη)

Δεν είναι συνηθισμένο για συγκροτήματα να περνούν μια δεύτερη (ή και τρίτη) νιότη, αλλά όσοι δεν έπαψαν ποτέ να παρακολουθούν τη σκοτεινή πορεία των Cradle of Filth χαίρονται να βλέπουν την κορυφαία goth black metal μπάντα όλων των εποχών να περνάει μια από τις πιο δημιουργικές περιόδους της από το 2020 και μετά.

Το ιστορικό σχήμα του Dani Filth που χαράζει μια ολόδικη του πορεία έχοντας ως αφετηρία το Suffolk της Μεγάλης Βρετανίας το 1991, που δημιούργησε σχολή στο ακραίο metal και στάθηκε όρθιο από αλλαγές μελών, εφήμερων trends και αδιάκοπης αμφισβήτησης, άφησε περήφανη παρακαταθήκη 13 albums - με το 14ο να ετοιμάζεται αυτό τον καιρό - και συνεχίζει να σαρώνει τα stages όλου του κόσμου.

Στην επερχόμενη ευρωπαϊκή περιοδεία τους, οι COF δε θα παραλείψουν να κάνουν 2 στάσεις και στη χώρα μας, τηρώντας το ραντεβού τους με τους Έλληνες fans.

Σε μια από τις ιδιαιτέρως φορτισμένες συγκινησιακά ανακοινώσεις μας, υποδεχόμαστε τους Cradle of Filth σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα στις 2 & 3 Μαρτίου 2024, σε Principal Club Theater & Fuzz Club αντίστοιχα για τις πιο σκοτεινές νύχτες της ερχόμενης άνοιξης.

Μαζί τους, ο Joseph Michael Poole ως η εκκεντρική περσόνα Wednesday 13 με ένα set αποκλειστικά αποτελούμενο από κομμάτια των θρυλικών Murderdolls και οι Sick N Beautiful σε ένα εκρηκτικό πακέτο στυλιζαρισμένου extreme metal.

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET