Mick Jagger: «Να βγω στη σύνταξη; Όχι ακόμα…»

Ο 72χρονος θρύλος μιλά για το μέλλον και τη πιθανότητα νέου δίσκου των Rolling Stones

08/04/2015 @ 09:28
Ο Mick Jagger, ένα μήνα πριν τη νέα περιοδεία των Rolling Stones στις ΗΠΑ, μίλησε -που αλλού;- στο Rolling Stone για την πιθανότητα να βγει στη… σύνταξη αλλά και το μέλλον της μεγάλης μπάντας.

O Jagger αρνήθηκε κάθε φήμη που υπάρχει πως θα αποσυρθεί από τα καθήκοντά του από τους Stones: «Όχι, δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή τέτοιο θέμα. Περισσότερο σκέφτομαι πως θα είναι η επόμενη περιοδεία, μετά από αυτή! Σύνταξη; Δεν περνάει από το μυαλό μου, απλά σχεδιάζω τις μελλοντικές συναυλίες μας».

Ο 72χρονος θρυλικός frontman δήλωσε πως θα ήταν ωραία να ηχογραφούσαν ακόμα έναν δίσκο. «Έχω αρκετά τραγούδια, εδώ και δύο χρόνια. Έφτιαξα μερικά πραγματικά καλα demo για όλα τους, τα οποία θα ήταν εξαιρετικό να ηχογραφούσα. Ας ελπίσουμε πως θα συμβεί».

Σε ερώτηση αν τελικά δεν υπάρξει νέος δίσκος της μπάντας, δέκα χρόνια μετά το "Α Βigger Bang", θα σκεφτόταν έναν σόλο, είπε: «Ναι, θα μπορούσα. Έχω τραγούδια που θα ταίριαζαν 100% στους Rolling Stones αλλά και τραγούδια που δεν θα έλεγες τέλεια για αυτούς».

Όσο για τη φυσική του κατάσταση και το γεγονός ότι θα παίξει ξανά σε στάδια με μεγάλη σκηνή, δεν έδειξε να πτοείται ενώ έκανε και χιούμορ. «Πάντα γυμνάζομαι. Απλά λίγο πριν ξεκινήσω περιοδεία, ανεβάζω ρυθμό. Ο γυμναστής μου με πιέζει, και μου λέει ενώ τρέχω να προσπαθώ να τραγουδάω την ίδια στιγμή. Κάτι που δεν πρόκειται να κάνω μέσα σε ένα γυμναστήριο με άλλους εκεί γύρω να χαζεύουν…».
  • SHARE
  • TWEET