Με ασεβή συμπεριφορά προς τους Μαλαισιανούς οπαδούς τους κατηγορούνται οι Carcass

Ακυρώνουν την προγραμματισμένη συναυλία στη χώρα

28/03/2015 @ 18:53
Οι Βρετανοί Carcass, κατάφεραν να αναστατώσουν αρκετούς από τους οπαδούς τους στη Μαλαισία, καθώς στην επίσημη σελίδα τους στο Facebook, κοινοποίησαν εικόνα που δείχνει την σημαία του κράτους ανάποδα.

Αιτία αποτέλεσε το γεγονός ότι η μπάντα απέτυχε να βγάλει βίζα για την προγραμματισμένη συναυλία της στη Μαλαισία τον ερχόμενο Μάιο. 

«Συγγνώμη, Μαλαισία, δεν έχει συναυλία για σας, παιδιά, το Μάιο», έγραψε το συγκρότημα στο Facebook. «Φαίνεται ότι οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι σας ακόμα δεν έχουν ενημερώσει τα ημερολόγιά τους στον 21ο αιώνα - το αίτημά μας για βίζα απορρίφθηκε λόγω του «στιχουργικού μας περιεχομένου». Γελοίο και ενοχλητικό.»

«Πάρτε μας τηλέφωνο όταν αποκτήσετε ένα λογικό κοσμικό κράτος. Υ.Γ: Εάν το διαβάζετε αυτό, αργήσατε πάρα πολύ. Έχουμε ήδη διαφθείρει τη νεολαία σας, πέρισυ στο Kuching!», συνεχίζουν την ανάρτησή τους.

H ανεστραμμένη σημαία χρησιμοποιείται συνήθως σε στενάχωρες καταστάσεις ή, μερικές φορές, ως μια μορφή διαμαρτυρίας.

Η δημοσίευση των Carcass προκάλεσε ισχυρές αντιδράσεις, όπως ήταν αναμενόμενο, από τους οπαδούς της μπάντας στη Μαλαισία. Στα σχόλιά τους δήλωσαν την απογοήτευσή τους με το status του συγκροτήματος, επειδή πιστεύουν ότι τόσο τα λόγια της μπάντας όσο και η ανάποδη σημαία αποτελούν ασέβεια προς τη χώρα τους.
  • SHARE
  • TWEET