Οι νέες κυκλοφορίες της 17ης Σεπτεμβρίου 2021

Σημαντικά ονόματα διαφορετικών χώρων και ενδιαφέρουσες επανεκδόσεις, σε έναν μήνα που εξελίσσεται ιδανικά

17/09/2021 @ 12:08

Carcass - "Torn Arteries"
Οι Βρετανοί επιστρέφουν έπειτα από οκτώ χρόνια με τους δικούς τους όρους, συνθέτοντας τη μουσική που τους εκφράζει.

Brainstorm - "Wall Of Skulls"
Οι Γερμανοί power metallers επανέρχονται με ένα top-half άλμπουμ της δισκογραφίας τους.

Apostolica - "Haeretica Ecclesia"
Κουρασμένο και κορεσμένο, το υλικό του "Haeretica Ecclesia" μοιάζει προδιαγεγραμμένο πως θα ξεχαστεί γρήγορα και θα απασχολήσει ελάχιστους.

Mono - "Pilgrimage Of The Soul"
Ενδέκατο άλμπουμ για το κορυφαίο post-rock σχήμα από την Ιαπωνία, που συνεργάζεται εκ νέο με τον διάσημο παραγωγό Steve Albini.

Rage - "Resurrection Day"
Νιοστό συν ένα άλμπουμ στην τεράστια δισκογραφία της παρέας του Peavy Wagner, είκοσι μήνες μετά το "Wings Of Rage".

Lindsey Buckingham - "Lindsey Buckingham"
Νέος προσωπικός δίσκος για τον πρώην κιθαρίστα και τραγουδιστή των Fleetwood Mac, με πρώτο single το "I Don't Mind" και δεύτερο το "On The Wrong Side".

Thrice - "Horizons/East"
Κυκλοφορεί από την Epitaph Records σε ψηφιακή μορφή το ενδέκατο άλμπουμ των Καλιφορνέζων alternative rockers, με το φυσικό φορμάτ να ακολουθεί στις 8 Οκτωβρίου.

Employed To Serve - "Conquering"
Τέταρτος δίσκος και για το hardcore σχήμα από το Woking της Μεγάλης Βρετανίας, με πρώτο single και video clip το "Exist".

Charlotte Wessels - "Tales From The Six Feet Under"
Πρώτος προσωπικός δίσκος για την πρώην τραγουδίστρια των Delain, η οποία μάλιστα αναλαμβάνει εξ' ολοκλήρου την ηχογράφηση.

Lamp Of Murmuur - "Submission And Slavery"
Δεύτερο ολοκληρωμένο άλμπουμ χωρίς προηγούμενη ενημέρωση για το raw black metal one man project, οριακά ένα χρόνο μετά το εξαιρετικό "Heir Of Ecliptical Romanticism".

Insomnium - "Argent Moon" (EP)
Οι Φινλανδοί melodic death metallers επιστρέφουν στην δισκογραφία με ένα EP τεσσάρων κομματιών, δύο χρόνια μετά το εξαιρετικό "Heart Like A Grave".

Primal Scream - "Screamadelica 30th Anniversary"
Οι Σκωτσέζοι γιορτάζουν τα 30 χρόνια από την κυκλοφορία του κλασικού "Screamadelica" κυκλοφορώντας box set με δέκα δωδεκάιντσα βινύλια και διπλό picture LP του άλμπουμ, ενώ ακολουθεί στις 15 Οκτωβρίου το "Demodelica".

Ozzy Osbourne - "No More Tears" (Reissue)
Επετειακή επανέκδοση με πλούσιο επιπλέον υλικό για το έκτο στούντιο άλμπουμ του θρυλικού Double O από το 1991, συμπεριλαμβανομένου του ντουέτου με τον αείμνηστο Lemmy στο "Hellraiser".

Arcturus - "Stars And Oblivion - The Complete Works 1991-2002"
Το σπουδαίο avant-garde metal σχήμα από την Νορβηγία βγάζει στην αγορά ένα επετειακό box set με πληθώρα σπάνιων και μέχρι πρότινος ακυκλοφόρητων κομματιών σε επτά ξεχωριστούς δίσκους.

Leaves' Eyes - "The Last Viking (Midsummer Edition)"
Το περσινό άλμπουμ των Atrocity χωρίς την Liv Kristine διατίθεται εκ νέου σε διευρυμένη μορφή, με δύο επιπλέον δισκία και DVD.

Joe Stump - "Diabolical Ferocity"
Ένας ακόμη ορχηστρικός δίσκος για τον Νεοϋορκέζο shredder, με θητεία στους HolyHell, Raven Lord, Shooting Hemlock και εσχάτως στους Alcatrazz.

Various Artists - "INNσόμνια"
Από την Inner Ear κυκλοφορεί σε ψηφιακό δίσκο και ψηφιακή μορφή μία συλλογή με κοινό τόπο τον ελληνικό στίχο και την υπαρξιακή ανησυχία, όπου συμμετέχουν οι Mechanimal, Φωνόπτικον, Strawberry Pills, Παιδί Τραύμα & Φοίβος Δεληβοριάς, Mazoha, K.Bήτα, The Boy, Τα Παιδιά της Παλαιότητας, Larry Gus, Prins Obi, Regressverbot, Vassilina και Μανώλης Αγγελάκης.

Κάθε εβδομάδα, βρίσκετε στον λογαριασμό του Rocking στο Spotify επιλογές από τις νέες κυκλοφορίες της ημέρας.

  • SHARE
  • TWEET