Kurt Cobain και ό,τι καινούριο ακούγεται εκεί έξω!

Ανέκδοτη ηχογράφηση του Kurt και νέα τραγούδια-video από: Gentlemans Pistols, Graveyard, Devil You Know, Old Man’s Will, Maserati

08/10/2015 @ 13:29
Ο φθινοπωρινός πυρετός των νέων μουσικών κυκλοφοριών δεν πέφτει με τίποτα και το ραντεβού μας με τα καινούρια τραγούδια και τα videoclip που τα συνοδεύουν είναι επιβεβλημένο!

Διαλέξαμε λοιπόν και πάλι τα πιο «επείγοντα» από αυτά και σας τα παρουσιάζουμε.

Για να ακούσετε τα τραγούδια ή να δείτε τα video που σας ενδιαφέρουν, κάντε κλικ στον τίτλο τους.

Kurt Cobain: "Sappy"
Πρόσφατα ανακοινώθηκε πως μία επιλογή από ηχογραφημένα στο σπίτι τραγούδια του Kurt Cobain θα κυκλοφορήσει στις 13 Νοέμβρη κάτω από τον τίτλο "Montage of Heck: The Home Recordings". Στις 4 Δεκέμβρη, άλλα δύο τραγούδια του θα βγουν σε ένα 7ιντσο: το "And I Love Her" (διασκευή στους Beatles) και το "Sappy" (ένα πολύ αρχικό demo). Αυτό το demo ("Sappy") μπορείτε ήδη να το ακούσετε. Η εκδοχή των Nirvana για το "Sappy" κυκλοφόρησε σαν bonus track στην συλλογή "Verse Chorus Verse" του '93.

Gentlemans Pistols: "Devil's Advocate On Call"
Οι Gentlemans Pistols κυκλοφόρησαν video για το "Devil's Advocate On Call". Το τραγούδι είναι μέρος του επερχόμενου δίσκου της μπάντας, "Hustler's Row", που κυκλοφορεί στις 16 του μήνα, αλλά για το οποίο ήδη μπορείτε να διαβάσετε την γνώμη του Γιώργου Ζαρκαδούλα εδώ.

Devil You Know: "The Way We Die"
Οι Devil You Know, η μπάντα του πρώην τραγουδιστή Killswitch Engage, Howard Jones, επιστρέφουν μ’ένα ενδιαφέρον video για το "The Way We Die". Στο video θα δείτε τα μέλη του συγκροτήματος να διασκεδάζουν με την ψυχή τους σε ένα strip club, μέχρι να τους... πετάξουν έξω με τις κλοτσιές!

Old Man's Will: "Ratking"
Το πραγματικό rock 'n' roll απαιτεί λίγο μυστήριο, λίγη πόζα και κάποιον προβληματισμό πάνω στο γνωστό ρητό «Παν μέτρον άριστον». Οι Σουηδοί Old Man’s Will τα διαθέτουν και τα τρία! Από τον νέο τους δίσκο "Hard Times – Troubled Man" και την RidingEasy Records, το κουαρτέτο σας παρουσιάζει τον bluesy «Βασιλιά των Αρουραίων» ("Ratking").

Graveyard: "Too Much Is Not Enough"
Οι Graveyard έβγαλαν νέο video, αυτή τη φορά για την μπαλάντα "Too Much Is Not Enough", από τον τέταρτο δίσκο τους "Innocence And Despair", που συνοδεύεται από τη δήλωση: «Κάπου υπάρχει αγάπη και το σύμπαν βρίσκει την ισορροπία σε μία τέλεια μπαλάντα»!

we.own.the.sky: "Muzzle"
Ηχητικό δείγμα από την πρώτη ολοκληρωμένη δουλειά των Αθηναίων we.own.the.sky με τίτλο "Earths Collide", σε παραγωγή δική τους και του Alex Ketenjian και mastering του Jens Bogren, στη Σουηδία.

Maserati: "End Of Man"
Οι Maserati παρουσιάζουν το τραγούδι "End Of Man" από τον επερχόμενο δίσκο τους "Rehumanizer", που θα κυκλοφορήσει στις 30 Οκτωβρίου από την Temporary Residence.

Καλή Ακρόαση!
  • SHARE
  • TWEET