Κατέρρευσε ή όχι τελικά ο Dave Mustaine... προ σκηνής;

21/03/2011 @ 10:38
Αιφνίδιο πρόβλημα υγείας φέρεται να αντιμετώπισε ο frontman των Megadeth, Dave Mustaine. Την περασμένη Τετάρτη, στα πλαίσια του European Carnage Tour με τους Slayer, επρόκειτο να εμφανιστεί με τη μπάντα στη Ρωσία και πιο συγκεκριμένα στην Αγία Πετρούπολη, όταν αισθάνθηκε ξαφνικές ενοχλήσεις στη βουβωνική χώρα.

«Δύο ώρες πριν ξεκινήσει το live άρχισα να αισθάνομαι σα να έχω κήλη και ειδοποίησα τον tour manager πως χρειάζομαι γιατρό και πως ίσως αναγκαστούμε να ακυρώσουμε το show, πράγμα σπάνιο για μας. Έπειτα από 45 λεπτά προσευχής και ατελείωτου ιδρώτα, μου είπαν να δώσω στους γιατρούς δείγμα ούρων, οι οποίοι με τη σειρά τους, αφού με ενημέρωσαν πως βρήκαν αίμα, μου έδωσαν αναλγητικά και μια αντιφλεγμονώδη ένεση. Η επόμενη ώρα αποτελεί θολό τοπίο για μένα, θυμάμαι μόνο να συνέρχομαι και να βλέπω τον David Ellefson να προσεύχεται κρατώντας μου το χέρι», φέρεται να δήλωσε ο Dave Mustaine.

Οι Megadeth τελικά έπαιξαν ζωντανά 6 τραγούδια, προτού διακομιστεί στο νοσοκομείο ο Mustaine, όπου και του διέγνωσαν πέτρα στα νεφρά, με τον ίδιο να προτρέπει όλους όσους προσευχήθηκαν γι' αυτόν να στείλουν τη θετική τους ενέργεια στον κλινήρη Jeff Hanneman των Slayer για ταχεία ανάρρωση:

«Μην ανησυχείτε πλέον για μένα. Αισθάνομαι 95% καλά και είμαι σκληρό σκαρί. Τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να προσευχηθείτε για τον Jeff όλοι όσοι το κάνατε για μένα».

Λίγες ώρες μετά, όμως, ο personal assistant του τραγουδιστή έκανε (;) την ακόλουθη δήλωση: «Πρόκειται για ακόμα μία εκστρατεία λασπολογίας από κάποια μέσα ενημέρωσης. Είναι πολύ άσχημο να δημιουργούνται εντυπώσεις και πανικός εκεί που δε συντρέχει λόγος και σας τονίζω για ακόμα μιά φορά πως η Britney Spears δεν έχει δύο κεφάλια, ο Ozzy δεν τρώει νυχτερίδες για πρωινό και ο Dave Mustaine δεν κατέρρευσε στη Ρωσία πριν το live των Megadeth».
  • SHARE
  • TWEET