James Hetfield: «Έχουμε αρκετό υλικό για ένα album, δεν έχουμε όμως χρόνο»

Οι Metallica ετοιμάζονται πυρετωδώς για την κυκλοφορία της 3D ταινίας τους, "Through The Never", και δίνουν στη δημοσιότητα το επίσημο trailer

23/05/2013 @ 11:08
Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στο Billboard.com, ο τραγουδιστής και κιθαρίστας των Metallica, James Hetfield, μίλησε για το νέο άλμπουμ, φήμες για το οποίο εμφανίζονται συνεχώς, καθώς οι οπαδοί του συγκροτήματος περιμένουν με ανυπομονησία τον διάδοχο του "Death Magnetic", που κυκλοφόρησε το 2008.

«Θέλω να είναι έτοιμο χθες», σχολίασε ο Hetfield, «αλλά το φεστιβάλ Orion Music + More και η επερχόμενη 3D ταινία ("Through The Never") μάς κρατάνε συνεχώς απασχολημένους σε αυτήν τη φάση και απορροφούν το χρόνο και τις δυνάμεις μας. Δώσαμε συναυλίες σε σκοτεινά μέρη. Βασικά, αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι να πληρώσουμε την ταινία, έτσι το να περιοδεύουμε μας έχει κρατήσει μακριά από τη διαδικασία σύνθεσης του άλμπουμ. Αυτή την στιγμή, συγκεντρωνόμαστε στην ταινία.»

Και συνέχισε: «Μπήκαμε στο στούντιο και τζαμάραμε, και βγάλαμε αρκετό υλικό για ένα άλμπουμ, σίγουρα. Έχουμε περάσει το ένα δέκατο από το υλικό που βρίσκεται στα CD μας με τα riff. Έχουμε αρκετά για ένα δίσκο, χρόνο δεν έχουμε να συγκεντρωθούμε και να βυθιστούμε σε αυτά τα αριστουργήματα.»

Η ταινία που έχει απορροφήσει αυτό το διάστημα τους Metallica θα βγει στις αίθουσες τον Αύγουστο, και το επίσημο trailer του "Through The Never" είναι διαθέσιμο και μπορείτε να το δείτε παρακάτω.
VIDEO
  • SHARE
  • TWEET