Η κόρη του Β.Β. Κing καταγγέλει τον μάνατζέρ του για ληστεία και κακομεταχείριση

O θρυλικός μουσικός παραμένει σε εντατική παρακολούθηση

04/05/2015 @ 12:20
Ο 89χρονος B.B. King εισήχθη σε νοσομοκείο πριν μερικές εβδομάδες (διαβάστε εδώ) με την κόρη του να βεβαιώνει, τότε, πως είναι καλά.

Τα νεώτερα, και όχι ενθαρρυντικά, για την υγεία του 89χρονου μουσικού έρχονται μέσω ενός μηνύματος στην επίσημη ιστοσελίδα του, που κάνει γνωστό πως «είμαι στο σπίτι σε εντατική παρακολούθηση, και σας ευχαριστώ για τις ευχές και τις προσευχές σας».

Σύμφωνα όμως με πηγή που επικαλείται το αμερικανικό TMZ.com, ο B.B. King υπέστη κακομεταχείριση από τον μάνατζέρ του, Laverne Toney.  Η κόρη του κιθαρίστα, Patty King, έχει ήδη καταγγείλει το συμβάν στην αστυνομία. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο μάνατζερ (είναι πληρεξούσιος του King) δεν επέτρεπε στην κόρη να μεταφέρει τον πατέρα της στο νοσοκομείο, κάτι που συνέβη όταν ήρθε η αστυνομία μαζί με νοσοκόμους. Μάλιστα η ίδια έδωσε στη δημοσιότητα, φωτογραφία που αποδεικνύει την άσχημη κατάσταση που είναι ο B.B. King (δείτε την από εδώ).

Η κόρη κατήγγειλε πως ο μάνατζερ έχει κλέψει 20 με 30 εκατομμύρια δολάρια από τις καταθέσεις του πατέρα της, πολλά ρολόγια Rolex, ένα δαχτυλίδι αξίας 250.000 δολαρίων, ενώ είχε σταματήσει να του δίνει φάρμακα ενώ ήταν σε περιοδεία πέρσι. Η υπόθεση διερευνάται ενώ ο μάνατζερ δεν έχει κάνει καμία δήλωση.
  • SHARE
  • TWEET