Η Joan Jett απαντά στην σοβαρή κατηγορία της Jackie Fuchs

«Όποιος με ξέρει πραγματικά, καταλαβαίνει τι θα έκανα ακριβώς» απαντά η καλλιτέχνης

11/07/2015 @ 20:22
Χθες, δημοσιεύσαμε δηλώσεις της Jackie Fuchs, μπασίστριας των Runaways από το 1975 έως το 1977, από συνέντευξή της, στην οποία κατηγορεί τον μάνατζερ, Kim Fowley πως την βίασε, ενώ μέλη της μπάντας, μεταξύ των οποίων και η Joan Jett, κοιτούσαν χωρίς να αντιδράσουν.

Διαβάστε από εδώ τι είπε. Πριν λίγες ώρες, η Joan Jett, μέσω της Yahoo! Music, πήρε θέση, αρνούμενη φυσικά, οποιαδήποτε γνώση για το συμβάν. Διαβάστε την ανακοίνωσή της:

«Όποιος με ξέρει πραγματικά, καταλαβαίνει πως αν αντιλαμβανόμουν πως φίλη ή ένα κορίτσι από τη μπάντα, δεχόταν επίθεση, δεν θα στεκόμουν άπρακτη ενώ θα συνέβαινε. Σε μια ομάδα από νεαρά κορίτσια στα 70s που είχαν εισχωρήσει στη rock στρατόσφαιρα, υπήρξαν περίεργες σχέσεις, αλλά δεν ήξερα ότι συνέβη αυτό το γεγονός. Προφανώς, η ιστορία της Jackie είναι εξαιρετικά θλιβερή και παρά το γεγονός ότι δεν έχουμε μιλήσει για δεκαετίες, της εύχομαι γαλήνη και επούλωση κάθε πληγής».

Ο Fowley, ο οποίος πέθανε τον περασμένo Ιανουάριο, είχε ξανακατηγορηθεί από άλλες γυναίκες για βίαιη συμπεριφορά, χωρίς ωστόσο να του απαγγελθούν ποτέ επίσημα κατηγορίες. Η τραγουδίστρια των Runaways, Cherie Currie στην βιογραφία της και σε πρόσφατες συνεντεύξεις της, αναφέρει πως ο Fowley ήταν ένα τέρας που δεν έπρεπε να είναι δίπλα σε νέα κορίτσια. «Θα σας δείξω παλιόσκυλα, πώς να το κάνετε» τους είχε πει, ενώ έκανε σεξ μπροστά τους με άγνωστη κοπέλα, όπως ισχυρίζεται η Currie.
  • SHARE
  • TWEET